Naslovnica / ŠPORT / KGT Papež so s prvenstva Slovenija v gorskih tekih za štafete prišli z nazivom državnih prvakov in podprvakov

KGT Papež so s prvenstva Slovenija v gorskih tekih za štafete prišli z nazivom državnih prvakov in podprvakov

Športno društvo Socka nam je v nedeljo, 8. 4. 2018, priredilo zanimiv tek trojk, na katerem so dominirali tekači KGT PAPEŽ.

Najprej so se na cici tek podali najmlajši, za tem so sledile kategorije za državno prvenstvo. Najmlajši predstavniki KGT Papež v postavi Izak Poljanšek, Nik Romšak in Aleš Prelovšek so si pritekli 2. mesto in naziv podprvakov. Sledil je tek na 2,5 km razdalji, na kateri so Rok Sušnik, Nejc Uršič in Tine Habjan zmagali s časom 30:02. Na isti razdalji so se pomerili tudi člani.

 

Ekipa Timotej Bečan, Miran Cvet in Gašper Bregar so s časom 27:18 in z naskokom 2 minut in 23 sek prišli do naziva državnih prvakov. Druga ekipa članov KGT Papež v postavi Matjaž Mikloša, Domen Avbelj in Rajko Sršen so pritekli na 5. mesto (33:49). Odlično so se izkazale tudi članice Neja Kršinar, Jasmina Jelovšek in Amadeja Teraž z 2. mestom (36:38). Tekači KGT Papež so se izredno potrudili, saj je večina njih nastopila še v mešanih štafetah, kjer so si pritekli 1. mesto (Bečan, Kršinar, Cvet), 2.mesto (Uršič, Jelovšek, Mikloša) in 6. mesto (Habjan, Teraž, Sršen).

Iskrene čestitke!

Špela Papež Zamljen