Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / KIKoff: Nadobudni spletni projekti

KIKoff: Nadobudni spletni projekti

V KIKštarterju so na sporedu še zadnji dogodki v letošnjem letu. Tokrat so za vas pripravili KIKoff večer, kjer bodo gostili ustanovitelja dveh spletnih projektov. Oba projekta sta se razvila v uspešni startup zgodbi, ki se širita tudi na tuje trge.

20. novembra ste vabljeni na KIKoff večer, ob 19.00 uri, kjer se bosta predstavila Jan Dobrilovič, ustanovitelj spletne platform Beeping.si in Matej Gaser, ustanovitelj spletne platforme Nizkocenovci.si (GoAvio.com). Udeležba je praktično obvezna za vse, ki se poigravate z idejo spletnega projekta ali pa morda že razvijate ali celo upravljate spletno platformo.

Nizkocenovci.si uporabnikom omogoča, da na enostaven način poiščejo najcenejše vozovnice in najboljše povezave, za njihovo željeno destinacijo. Podjetju je uspelo pridobiti naložbe, ki so jim omogočile razvoj in širitev na tuje trge. Podjetje je prejelo prestižni naziv STARTUP LETA 2016.

Bleeping.si omogoča enostavno naročanje predhodno preverjenih in usposobljenih čistilcev za dom. Njihovih storitev se poslužujejo predvsem lastniki nepremičnin, katere oddajajo v najem, AIRBNB gostitelji in seveda čistilci, ki so danes zaradi delovanja na črnem trgu omejeni pri trženju svojih storitev. V dobrem letu je podjetje pridobilo 2500 registriranih uporabnikov in beleži v povprečju 30-odstotno mesečno rast naročil. V letošnjem letu so svoje poslovanje razširili še na Hrvaški trg.

Za več informacij obiščite http://kikstarter.si/event/kik-off-nadobudni-spletni-projekti/ ali facebook stran KIKštarter, kjer imate na voljo dodatne opise in kontaktne podatke ter druge dogodke. Dogodka se lahko udeležite brezplačno.

Maja Alagič