Naslovnica / Dogodek / Perovanje

Perovanje

perovanje18Vabilo

Ustvarjalci perovskih dogodkov, povezani v Športno kulturno društvo Dober dan, Perovo, vas

vabimo 9. maja 2015 na PEROVANJE v Titan, Kamnik!

Že tradicionalno, peto Perovanje, se bo odvilo le dan za tem, ko bo Perovo praznovalo 774. rojstni dan, ki ga praznujemo v počastitev prve pisne omembe kraja. Letos bo krajevni praznik ali Perovanje povezano z letom industrijske in tehnične dediščine, zato se bo ves kulturni, športni in družabni program tega dne odvil na tovarniških površinah Titana, s čimer bo društvo prispevalo tudi k nizu dogodkov uspešnega kamniškega postindustrijskega projekta Kam so šle vse fabrike.

Praznično dogajanje se bo odvijalo preko celega dne, poslastica Perovanja pa bo prav gotovo osrednji kulturni program prireditve, saj bo med nastopajočimi tudi Mešani pevski zbor Odmev, ki je svojo uspešno pevsko zgodbo začel pisati prav v tovarni Titan.

Zakaj je Perovo kraj za prospekt raznolikosti, zakaj je Perovanje praznik povezovanja na Perovem, zakaj je v središču Perovanja tovarna Titan in program letošnjega prazničnega dogajanja, predstavljamo v priloženih priponkah! Vam prepuščamo odločitev, kdaj nas boste počastili s svojim obiskom. Vsekakor pa ne izpustite programa odprtih vrat tovarne Titan in perovanjskega svečanega programa!

Prijazno vabljeni na Perovo.

Perovanje - program - letak