Naslovnica / Dogodek / REPNIKOV KULINARIČNI VEČER S PRIZNANIM CHEFOM IGORJEM JAGODICEM

REPNIKOV KULINARIČNI VEČER S PRIZNANIM CHEFOM IGORJEM JAGODICEM

igor_jagodirepnik logoV gostilni Repnik v Vrhpolju pri Kamniku v četrtek, 21. maja, ob 20. uri pripravljajo večer posebnih kulinaričnih doživetij z vrhunskim chefom Igorjem Jagodicem, ki jedi ustvarja z osredotočanjem na lokalno, sveže, sodobno in dobro. Tako bodo tokrat na večerji s šestimi hodi lokalne sestavine postrežene po izboru kuharskega mojstra Jagodica in v spremljavi ekoloških vin Guerila.

Ekipa gostilne Repnik v prijetnem in domačem vzdušju ob spremljavi ekoloških vin Guerila pripravlja poseben kulinarični večer lokalnih jedi pod taktirko chefa Igorja Jagodica. Gre za prvi tovrstni dogodek, ki bo odslej z različnimi kuharskimi mojstri in/ali tematikami pri Repniku potekal 3- do 4-krat letno.

 

Chef Igor Jagodic je od decembra 2012 vodja kuhinje v restavraciji Strelec na ljubljanskem gradu. Poznan je po svojih do potankosti izpopolnjenih krožnikih, na katerih se preliva čim več različnih tekstur. Svoje znanje je izpopolnjeval pri slovitem Reneju Redzepiju iz restavracije Noma na Danskem, ki je bila dvakrat proglašena za najboljšo na svetu, in v Nemčiji v restavraciji Lerbach. Od leta 2006 do 2010 je bil član slovenske nacionalne kuharske reprezentance, kjer je med drugim dosegel dve srebrni medalji na kuharski olimpijadi v Erfurtu.

 

V četrtek, 21. maja, pa bo mojster prepletanja okusov v Kamniku poskrbel samo za vas. Privoščite si imeniten večer, kjer se boste počutili kot doma, krožniki pa vas bodo popeljali v svet vrhunskih kulinaričnih doživetij.

 

Tokratno kulinarično doživetje bo obsegalo 6-hodni menu z vključenim vinom.
Cena na osebo je 38 EUR.

Prijave do zapolnitve mest zbirajo na številki 01 839 12 93 in e-naslovu info@gostilna-repnik.si.

 

Prostori gostilne Repnik so s svojim pridihom domačnosti kot ustvarjeni za preživljanje brezskrbnih trenutkov ob dobri hrani. Z visoko kakovostjo jedi pod vodstvom chefa Primoža Repnika in butično domačnostjo si je gostilna prislužila tudi znak kakovosti Gostilna Slovenije.