Naslovnica / Dogodek / Zimski orientacijski pokal ZOP 2014 prva tekma

Zimski orientacijski pokal ZOP 2014 prva tekma

Tretjo zimo zapored nas bo Zimski orientacijski pokal popeljal po še neznanih ali neodkritih poteh kamniške občine. Organizira ŠTD Lenuh, prva tekma pa nas čaka že zadnji vikend meseca novembra – natančneje sobota 29.11.2014, druga pa bo v začetku februarja. Letos bo še posebej zanimivo saj odpiramo novo kategorijo imenovano Dog trek za vse, ki se radi športno udejstvujete z vašimi štirinožnimi prijatelji.  Predprijave na dogodek so zaželene, kajti s tem si zagotovite karto na samem dogodku.

zimski orientacijski tek

Prva tekma ZOP:

Datum tekmovanja: 29.11.2014

Okvirna časovnica: 8.45 – 9.20 prijave na tekmovanje

9.20 – 9.30 predstavitev proge

9.30 START

13.00 prihod prvih udeležencev v cilj

14.30 zaključek limite

14.40 zaključek tekmovanja

Limita: 5 UR!!

Dolžina proge:  do 20 km trek (ob zadostnem številu prijav tudi Dog trek) ter do 10km Dog trek

Kategorije: Trek in Dog trek
Karta: DTK 1:25000

Štart in cilj gostilna Dom na Kisovcu

Prijavnina: predprijavljeni 5 € na osebo, prijava na dan tekmovanja 7 € na osebo (za predprijavo velja poslan mail z imenom in priimkom ter kategorijo (imenom vašega štirinožca) na naslov  info@lenuh.si do 28.11.2014 do 14. ure)

ob prijavi vsak udeleženec prejme karto, kartonček za perforiranje, nekaj sladkega

Simbolične nagrade za najhitrejšega moškega in  najhitrejšo žensko v kategoriji. V primeru manjše udeležbe je kategorija enotna.

Simbolične nagrade za najhitrejšega moškega in najhitrejšo žensko v Dog trek kategoriji. V primeru manjše udeležbe je kategorija enotna.

Proga je časovno omejena. V primeru od limite do 10 minutne  zamude prek časovne omejitve, se briše polovico točk, prek 10 minutne zamude se mu brišejo vse točke (primer: Limita 5 ur, tekmovalec ima čas 5h 1min ali do 5h 10min se mu zbriše polovica pobranih točk, če ima taisti tekmovalec  čas 5h 10min 1sek se mu brišejo vse točke).

Točkovanje: prvo se štejejo pobrane točke potem pa še čas proge.

Vsak udeleženec tekmuje na lastno odgovornost in ob prijavi podpiše izjavo.

Obvezna oprema: kompas, primerna oblačila in obutev, mobilni telefon, prva pomoč, astro folija, čelna svetilka

Dodatna oprema za kategorijo Dog trek: vlečno oprsnica za vsakega psa, raztegljiv povodec, vsaj 1 l vode za vsakega psa, vrečke za pobiranje pasjih iztrebkov

 

Več info na info@lenuh.si ali na 040 707 738 – Aleš

 

Podrobnejša navodila skupaj z limito bodo objavljena par dni pred samo tekmo, zato pozorno spremljajte našo spletno stran o novostih.