Naslovnica / Črna kronika / Kot čep pijana voznica je v Kamniku zdruznila tri parkirane avtomobile

Kot čep pijana voznica je v Kamniku zdruznila tri parkirane avtomobile

Voznici, ki se je včeraj v središču Kamnika zaletela v parkirane avtomobile, so policisti namerili 1.24 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Včeraj zvečer, okoli 19. ure, je na Ulici Josipa Močnika v Kamniku prišlo do prometne nesreče, ki jo je zakrivila »precej dobro« razpoložena voznica osebnega vozila, ki je najbrž imela občutek, da vozi po štiripasovnici.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je do nesreče prišlo, ker je voznica, zaradi vožnje preblizu roba vozišča,  trčila v dve  parkirani vozili, pri trku pa je eno  izmed  vozil je odbilo naprej in je trčilo oz. poškodovalo še tretje parkirano vozilo.

 

K sreči pri vsem skupaj ni bil nihče poškodovan, policisti pa so voznici odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je bila dodobra razkužena, saj so ji z alkotestom namerili 1.24 mg/l alkohola v izdihanem zraku, kar je količina, ki bi marsikoga spravila pod mizo, kaj šele za volan.

 

Zoper voznico, ki ga očitno dobro nese, vozi pa bolj slabo, bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče, za kaos, ki ga je povzročila v mestu, pa so poskrbeli gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorje ter preprečili iztekanje motorni tekočin.

Foto: Bralec