Naslovnica / NOVICE / Kot Fenix, ki je vstal iz pepela …

Kot Fenix, ki je vstal iz pepela …

 … tako bi lahko poimenovali Avto-moto društvo Kamnik, ki je še pred časom samevalo nekje v centru Kamnika. Vsakič, ko me je pot zanesla mimo “Bojčeve bajte”, kot jo sam imenujem, sem se spraševal kaj se dogaja. Stare table, brez življenja mi niso puščale nič obetavnega. 
… letošnji kmetijski sejem v Komendi je bil rekorden. V nedeljo se je trlo obiskovalcev takšnih in drugačnih in iz marsikaterih ust so prišle pohvale, da v vsem prekaša kmetijski sejem v Gornji Radgoni.

Med vsemi temi razstavljavci, ponudniki delovnih strojev, zaščitne obleke, vonjem po odojku in žaru, sta svojo stojnico imela tudi Avto-moto zveza Slovenije in Avto-moto društvo Kamnik, ki sta obiskovalcem predstavljala svoje poslanstvo, ugodnosti članstva, na sami stojnici pa so se posamezniki lahko tudi včlanili v AMD Kamnik in ni jih bilo malo.

Vse to je spodbuda za vodstvo AMD Kamnik, da svoje delo opravljajo korektno in v zadovoljstvo članov.

amd kamnik komenda

Bliža se konec leta, ko bo marsikateri občan Kamnika obnovil svoje članstvo v AMZS. Vodstvo AMD Kamnik prijazno vabi, da se včlanite v AMD Kamnik oz. preverite član katerega društva ste, saj ni nujno, da so vas včlanili v društvu katere občine imate stalno prebivališče.

Povabilo velja tudi morebitnim posameznikom, ki si bi želeli sodelovati pri “pisanju” nove zgodbe AMD Kamnik, Avto-moto društva pod kamniškimi planinami.

Besedilo: Matjaž Šerkezi
Fotografije: gospa iz AMZS 🙂