Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik (od 16. do 22. 2. 2015)

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 16. do 22. 2. 2015)

Vlomilec odnesel denar in računalniško opremo
16. 2. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v stanovanje v Kamniku. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v popoldanskem času vlomil v stanovanje v  Kamniku in iz notranjosti odtujil denar in več kosov računalniške opreme. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 4500 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja
17. 2. 2015 – Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli v Kamniku postopek s 57-letnim voznikom osebnega avtomobila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je 57-letnik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega so policisti 57-letniku začasno zasegli osebni avtomobil in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Vozil pod gasom
18. 2. 2015 – Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli postopek s 27-letnikom iz Kamnika. Pri postopku je bilo zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.92 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so 27-letniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Žejni vlomilec
20. 2. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v gostinski lokal v Kamniku. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči vlomil v gostinski lokal in iz notranjosti odtujil alkoholne pijače. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 300 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Pijan ležal na cesti
22. 2. 2015 – Policisti so bili obveščeni, da na cesti Kamnik – Ločica leži moški ter da ga je eden od voznikov že pobral in umaknil na rob vozišča. Policisti so ugotovili, da je 34. letni moški zaradi močne pijanosti padal ter se opotekal po vozišču. Bil je pospremljen domov, zaradi kršitev pa mu bo izdan plačilni nalog.