Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik (od 22. do 28. junija 2015)
Simbolična fotografija.

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 22. do 28. junija 2015)

Policisti so se v minulem tednu ukvarjali z iskanjem nesojenih “vlomilskih podjetnikov«, ki so hoteli »odpreti lokal« na Perovem« in na Veliki planini, horoskop preteklega tedna, pa je bil očitno najbolj nenaklonjen jeklenim konjičkom, ki so utrpeli precej skrivljene pločevine.

Z vlomom povzročil precej škode
22.6.2015 – Policisti so obravnavali poškodovanje vrat gostinskega objekta na Perovem. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do lokala ter poškodoval rolo na vratih ter s kamnom razbil steklo vhodnih vrat lokala Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 1500 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Poškodovan avto na Klavčičevi
22.6.2015 – Obveščeni smo bili o poškodovanju vozila na Klavčičevi ulici. Ljubljanski cesti. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pristopil do parkiranega vozila ter poškodoval vzvratno ogledalo. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 300 EUR materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Nesreča na Kovinarski
22.6.2015 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Kovinarski cesti. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik tovornega vozila vozila trčil v svetilko javne razsvetljave ter s kraja odpeljal ne da bi lastniku posredoval podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo ob odkritju povzročitelja le temu izdali plačilni nalog..

Dve nesreči v Podhruški
23.06.2015 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo v naselju Podhruška. Na kraju so ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Prav tako so v naselju Podhruška obravnavali prometno nesrečo zaradi vožnje po napačni strani vozišča. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča v garaži Qulandije
24.6.2015 – Policisti so v garažni hiši Qlandia obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi lastniku posredoval podatke. Policisti so z zbiranjem obvestil odkrili povzročitelja ter mu izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča na Perovem
24.6.2015 – Policisti so na parkirišču na Perovem obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi lastniku posredoval podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo v primeru odkritja povzročitelja le temu izdali plačilni nalog.
Še ena razbita vrata lokala na Perovem
25.6.2015 – Policisti so obravnavali poškodovanje vrat gostinskega objekta na Perovem. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do lokala s kamnom razbil steklo vhodnih vrat lokala Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 350 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Na Gozdu iz hiše ukradli denarnico
25.6.2015 – Policisti so v naselju Gozd obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše . Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je neznanec vstopil v nezaklenjeno stanovanjsko hišo ter odtujil denarnico z denarjem. S tem je lastnika oškodoval za ca 110 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje spominskega obeležje v Kamniški Bistrici
25.6.2015 – Policisti so bili obveščeni, da je neznanec poškodoval spominsko obeležje v Kamniški Bistrici Z zbiranjem obvestil in ogledom so ugotovili, da je neznanec verjetno preko noči poškodoval obeležje žrtvam v Kamniški Bistrici in sicer je z barvo in šablono pisal po obeležju.. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Motorist poškodoval avto in pobegnil
25.6.2015 – Policisti so v naslju Bela obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je voznik kolesa z motorjem zaradi vožnje po sredini vozišča poškodoval bočni del vozila ter s kraja odpeljal ne da bi lastniku posredoval podatke. Policisti so z zbiranjem obvestil odkrili povzročitelja ter mu bodo izdali plačilni nalog.

Vlomilec na Veliki planini
27. 6. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v dom na Veliki planini. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do doma ter s silo telesa poškodoval vhodna vrat, iz objekta ni odtujil ničesar. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 800 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Še en trk v garaži Qulandije
27. 6. 2015 – Policisti so v garažni hiši Qlandia obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi lastniku posredoval podatke. Policisti so z zbiranjem obvestil odkrili povzročitelja ter mu bodo izdali plačilni nalog.

Podatke za kroniko je pripravil: Mirko Končina, PP Kamnik