Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik (od 8. do 14. 12. 2014)

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 8. do 14. 12. 2014)

8. december
Policisti so imeli v okolici Kamnika pri cestno-prometni kontroli postopek z 53-letnikom iz okolice Kamnika. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je navedeni vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je bil zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0,26 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so zaradi navedenega 53-letniku začasno zasegli osebni avtomobil in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

9.  december
Policisti so obravnavali vlom v osebni avtomobil v Kamniku. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v nočnem času v Kamniku vlomil v osebni avtomobil in iz notranjosti odtujil več kosov električnega orodja. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za približno 400 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

10.  december
Policisti so imeli pri cestno prometni kontroli postopek z 28-letnikom iz okolice Kamnika. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je navedeni vozil neregistriran osebni avtomobil, prav tako pa mu je bilo zaradi suma, da je vozil pod vplivom alkohola odrejen in opravljen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0.76 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so 28-letniku zaradi navedenih kršitev zasegli osebni avtomobil in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policisti so imeli v Kamniku pri cestno-prometni kontroli postopek z mladoletnikom iz Kamnika. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je navedeni vozil neregistrirano kolo z motorjem brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mladoletniku zaradi navedenih kršitev zasegli kolo z motorjem in bodo zoper omenjenega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

12. december
Obveščeni smo bili o tatvini žlebov s stanovanjskega objekta v okolici Kamnika. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec v nočnem času s stanovanjskega objekta v okolici Kamnika odmontiral in odtujil približno 7 metrov žlebov. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za približno 200 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

13. december
Policisti so imeli v okolici Kamnika postopek z 23-letnikom iz Domžal. Pri postopku je bila 23-letniku zasežena neznana zeleno-rjava snov, rastlinskega izvora za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo konopljo – rastlino. Policisti so navedeno zaseženo snov poslali na analizo in bodo po prejetem poročilu kršitelju izdali odločbo v hitrem postopku.

14. december
Policisti so obravnavali vlom v prodajalno v Kamniku. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je neznani storilec preko noči vlomil v prodajalno in iz notranjosti odtujil več kosov oblačil. Z dejanjem je oškodovanca oškodoval za približno 300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.