Naslovnica / Črna kronika / Kronika PP Kamnik (od 10. do 16. 8. 2015)
Simbolična fotografija.

Kronika PP Kamnik (od 10. do 16. 8. 2015)

Drzna tatvina na Cankarjevi

10. 8. 2015 – Policisti so obravnavali drzno tatvino na Cankarjevi cesti. Z zbiranjem obvestil in je bilo ugotovljeno, da je neznana storilka pristopila do oškodovanca in izkoristila njegovo nepazljivost ter mu odtujila denarnico z denarjem in dokumenti.. Z dejanjem si je neznana storilka pridobila okoli 600 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Zloraba uradnega položaja

10. 8. 2015 – Policisti so obravnavali kaznivo dejanje zlorabo uradnega položaja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Trčila z ogledali

10. 8. 2015 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo. Ugotovili so, da je med nasproti vozečimi vozili prišlo do oplaženja z vzvratnimi ogledali. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

Trk

11. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo. V nesreči ni bil nihče poškodovan, povzročitelja pa so izdali plačilni nalog.

Izsilil kolesarko

11. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo v križišču za Volčji potok. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega vozila zaradi neupoštevanja postavljene prometne signalizacije v križišču pri zavijanju levo izsilil prednost kolesarki, katera je pravilno peljala iz smeri Kamnika. V nesreči je bila kolesarka lahko telesno poškodovana povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Trčil in pobegnil

12. 8. 2015 – Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Cankarjevi cesti. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu pustil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper povzročitelja ob odkritju ustrezno ukrepali..

Še en pobegli kaskader

12. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo na Ljubljanski cesti. Na kraju so ugotovili, da je voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter nato s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu pustil podatke. Policisti so z zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja  nesreče in mu izdali plačilni nalog.

Še en parkiriščni begunec

12. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo v Šmarci. Na kraju so ugotovili, da je voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter nato s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu pustil podatke. Policisti so z zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja  nesreče in mu izdali plačilni nalog..

Kraja okrasnih pokrovov

13. 8. 2015 – Policisti so na Klavčičevi ulici obravnavali tatvino delov z vozila. Na kraju so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznanec iz parkiranega vozila znamke R Clio odtujil okrasne pokrova platišč. S tem je lastnika vozila oškodoval za ca 100 €. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Ukraden bicikel

13. 8. 2015 – Policisti so na Sadnikarjevi ulici obravnavali tatvino kolesa. Na kraju so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznanec odtujil moško kolo belo-rdeče barve, znamke Scott, model Aspect 30. S tem je lastnika vozila oškodoval za ca 250  €. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vlom v hišo na Bakovniku

14. 8. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na Bakovniku. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do objekta, nasilno vstopil v objekt in pregledal notranjost.. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Zaklane pnevmatike

14. 8. 2015 – Policisti so na ul. Matije Blejca obravnavali poškodovanje vozila. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do vozila in z neznanim ostrim predmetom prerezal vse štiri pnevmatike. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Na Starem gradu ukradli vrata in stopnice

14. 8. 2015 – Policisti so na Starem gradu obravnavali tatvino vrat in stopnic. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel objekta na Starem gradu ter odtujil lesena dvokrilna vrata in nekaj granitnih stopnic Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Trčil in ušel

14. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo na Novem trgu. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu pustil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper povzročitelja ob odkritju ustrezno ukrepali..

Ukradli par koles na Novem trgu

14. 8. 2015 – Policisti so na Novem trgu obravnavali tatvino dveh koles. Na kraju so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznanec odtujil žensko kolo bele barve s 24 prestavami znamke NAKAMURA in moško gorsko kolo s 24 prestavami, črne barve z napisom DIAMOND BACK. S tem je lastnika vozila oškodoval za ca 350  €. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Trk in pobeg

15.8.2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo na Perovem. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu pustil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper povzročitelja ob odkritju ustrezno ukrepali..

Droga 1

15. 8. 2015 – Policisti so imeli v Kamniku postopek z  21- letnikom iz Kamnika. Pri postopku je bil zasežen manjši zavitek neznane snovi bele barve za katerega se sumi, da gre za prepovedano drogo. Snov bo poslana v analizo. Zoper 21-letnika bodo policisti ustrezno ukrepali po pridobitvi analize.

Droga 2

15. 8. 2015 – Policisti so imeli v Kamniku postopek z  33- letnikom iz Kamnika. Pri postopku je bil zasežen manjši zavitek neznane snovi bele barve za katerega se sumi, da gre za prepovedano drogo. Snov bo poslana v analizo. Zoper 33-letnika bodo policisti ustrezno ukrepali po pridobitvi analize.

Vlom na Kisovcu

16. 8. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v kočo na planini Kisovec. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času treh tednov prišel do objekta, nasilno vstopil v objekt in pregledal notranjost ter iz objekta odtujil led luči ter akumulator. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Kraja mopeda

16. 8. 2015 – Policisti so na Sadnikarjevi ulici obravnavali tatvino kolesa s pomožnim motorjem. Na kraju so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznanec odtujil kolo s pomožnim motorjem Rog Pony express, rdeče-bele barve. S tem je lastnika vozila oškodoval za ca 250  €. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.