Naslovnica / Napovedi in obvestila / Kuhna na plac – začetek nove sezone

Kuhna na plac – začetek nove sezone

Kuhna na plac v Domžalah v soboto 6. aprila, že četrto sezono kuha in odpira lonec za vas.

Poleg raznovrstne kulinarične ponudbe bo glavni poudarek na druženju z vašimi prijatelji, sorodniki in znanci. Kuhanje na odprtem in ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah so privlačni saj tako ponujajo možnost, da obiskovalci poskusijo več različnih jedi in spoznajo lokalno ter sezonsko ponudbo sveže pripravljene hrane.

Seveda ne bo manjkalo tudi okusov mednarodne kuhinje. Vsak ponudnik bo imel na izbiro tri različne jedi, zato zagotavljamo pestro ponudbo obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji jedi na žlico, burgerjev, jedi iz smokerja, morskih dobrot, vegetarijanskih, sadno/zelenjavnih smutijev, domačega sladoleda, sladko-snedi kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi.

Predstavili se bodo mikropivovarji na voljo bo bogata izbira vin na kozarec in koktajlov, ki jih bo nudila Vinoteka na dom. Poleg Kuhne na plac je na tržnem prostoru velika izbira ponudnikov doma pridelane hrane hrane iz vse Slovenije. S svojimi izdelki se bodo predstavili tudi ponudniki, ki so na kakršen-koli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.

Tudi letos bo poskrbljeno za glasbeno kuliso, tokrat bo z nami solistka Anja Hrastovšek s svojo glasbeno skupino izvrstnih glasbenikov, SOUL, JAZZ in JAZ.

Vabljeni na tržni prostor na druženje in gurmansko razvajanje.

Se vidimo v prijetnem in domačem ambientu Kuhne na plac!