Naslovnica / ŠPORT / Larisa Latič in Ema Kozinc osvojili zlati medalji na evropskem prvenstvu v kickboxingu

Larisa Latič in Ema Kozinc osvojili zlati medalji na evropskem prvenstvu v kickboxingu

Na WKF evropskem prvenstvu v kickboxingu, ki je med 3. in 7. novembrom potekalo na Madžarskem, sta se več kot odlično odrezali tudi dve mladi kamniški borki, članici KICKBOXING GYM SPIRIT – Kamnik, Larisa Latić in Ema Kozinc, ki sta osvojili zlati medalji v svojih kategorijah.

EVROPSKO PRVENSTVO – KICKBOXING – MADŽARSKA 2015

light contact:

Larisa Latić -59 kg do 18 let – zlata
Ema Kozinc +63 do 18 – zlata

Kamničanka Larisa Latič ( KICKBOXING GYM SPIRIT – Kamnik) je naslovu svetovne prvakinje dodala tudi naslov evropske prvakinje v kickboxingu. Po preprečljivi zmagi v polfinalu v katerem se je pomerila s tekmovalko z irske, je v finalu premagala še izkušeno 18 letno tekmovalko iz Španije. Larisa je tekmovala v kategoriji do 59 kg, in sicer v starostni kategoriji od 13-18 let s čemer je Larisa ponovno dokazala svojo premoč v kategoriji.

Ema Kozinc ( KICKBOXING GYM SPIRIT – Kamnik) je po tehničnem nokavtu v polfinalu premagala domačo tekmovalko z Madžarske, svojo odlično tehniko pa je prikazala tudi v finalu, ko je reprezentantko s Češke premagala s 3-0.

kickboxing larisa in ema 3

Slovensko reprezentanco je uspešno vodil predsednik WKF KICKBOXING ZVEZE SLOVENIJE Edin Latić, ki je nekako tudi glavni “krivec” za prvi zgodovinski nastop slovenskih tekmovalcev na Evropskem prvenstvu.