Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Leon Keder bo družbo Velika planina d.o.o. vodil (vsaj) še dve leti in pol

Leon Keder bo družbo Velika planina d.o.o. vodil (vsaj) še dve leti in pol

Leonu Kedru, direktorju družbe Velika planina d.o.o., ki se mu je v juliju iztekel štiriletni mandat, je bil, na predlog Nadzornega sveta družbe ter ob soglasju Občine Kamnik, kot lastnice družbe, direktorski mandat podaljšan še za 30 mesecev oz. dve leti in pol.

Po podatkih Občine Kamnik je postopek imenovanja izvedla družba Velika planina d. o. o., in sicer na predlog Nadzornega sveta, ki je pristojen, da odloča o imenovanju in odpoklicu direktorja Velike planine d.o.o, z imenovanjem pa je, kot lastnica družbe, soglašala tudi Občina Kamnik.

Tako je bil za novega direktorja družbe ponovno imenovan dosedanji direktor Leon Keder, in sicer za dobo 30 mesecev.

K odločitvi o ponovnem imenovanju oz. podaljšanju mandata Leonu Kedru naj bi, kot smo uspeli izvedeti neuradno, razen dobrih poslovnih rezultatov družbe Velika planina d.o.o. v zadnjih nekaj letih, pripomoglo tudi dejstvo, da bi bila menjava vodstva družbe sredi največje turistične sezone precej nepremišljena. Obenem družbo Velika planina d.o.o. že v kratkem čaka več zahtevnejših vzdrževalnih del na nihalki, na katera se že kar nekaj časa pripravljajo, dosedanji direktor pa bo imel možnost, da dokonča že začeto delo.