Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Luka Svetec je postal direktor Zavoda za turizem in šport Kamnik

Luka Svetec je postal direktor Zavoda za turizem in šport Kamnik

Luka Svetec je, po dveh letih izvajanja funkcije vršilca dolžnosti Zavoda za turizem in šport Kamnik, z današnjim dnem nastopil polni štiriletni direktorski mandat.

Člani Sveta Zavoda za turizem in šport Kamnik so za razpisano delovno mesto, med tremi kandidati, ki so oddali popolne prijave na razpisano delovno mesto, večinsko izbrali Luka Svetca, saj ima, po njihovem mnenju, izbrani kandidat največ kompetenc, izkušenj in strokovnih znanj na področju turizma. Po predhodnem soglasju Občine Kamnik, ki je ustanoviteljica omenjenega zavoda, je Svet Zavoda 23.2.2024 Luko Svetca imenoval za direktorja javnega Zavoda za turizem in šport Kamnik, in sicer za dobo štirih let, mandat pa mu začne teči z današnjim dnem.

Novo izvoljeni direktor Luka Svetec je ob svoji izvolitvi povedal: »Iskreno se zahvaljujem predstavnikom Sveta Zavoda za turizem in šport Kamnik za izkazano zaupanje. Prav tako se želim zahvaliti občinskim svetnicam in svetnikom, ki so to izbiro potrdili, kar še dodatno potrjuje skupno zavezanost k našim ciljem.

V zadnjih dveh letih sem imel čast voditi Zavod kot vršilec dolžnosti direktorja, in v tem času sem se lahko zanesel na izjemno sodelovanje in podporo mojih sodelavcev. Njihova predanost in trdo delo sta bila ključna za uspešno izvedbo naših projektov, za kar sem jim iz srca hvaležen.

Zavedam se, da sta turizem in šport v Kamniku izjemno pomembna in igrata ključno vlogo v naši skupnosti. Zato sem predan temu, da kot direktor izpolnim visoka pričakovanja, ki jih imate do mene. Moj cilj je, da ostanem dostopen in odziven za vse deležnike, ki delujejo na področjih, ki jih Zavod pokriva. Hkrati bom stremel k temu, da Zavod ne le pozitivno vpliva na turizem in šport, ampak tudi prispeva k razvoju in izboljšanju drugih področij v naši lokalni skupnosti, kjer lahko s svojimi znanji, izkušnjami in infrastrukturo naredimo razliko.

Pred nami so izzivi, a tudi velike priložnosti. Prepričan sem, da bomo skupaj nadaljevali z razvojem Kamnika kot privlačne destinacije za obiskovalce in kot odličnega kraja za življenje naših občanov. Hvala vsem za vaše zaupanje in podporo. Veselim se sodelovanja z vami in soustvarjanja svetle prihodnosti za Kamnik.«

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve