Naslovnica / ŠPORT / Mednarodno ekipno prvenstvo Kamnika v namiznem tenisu

Mednarodno ekipno prvenstvo Kamnika v namiznem tenisu

Ekipno prvenstvo občine Kamnik v namiznem tenisu je potekalo v OŠ Marije Vere v nedeljo, 20. avgusta. V kategoriji do 60 let je zmagala ekipa iz Trsta v starejši pa ekipa iz Postojne. V pet ur trajajočem namiznoteniškem spektaklu smo gledali vrhunsko kvalitetne dvoboje. Končna zmagovalca sta bila športni duh in dobrodelnost. Vse prostovoljne prispevke igralcev in gledalcev smo namenili Prostovoljnem gasilskem društvu Duplica, za zahvalo za vso pomoč in nesebično delo, ki so ga gasilci opravili ob zadnjih katastrofalnih dogodkih v Kamniku in v Sloveniji.

Tekmovalci so igrali najprej v skupinah potem pa po izločevalnem sistemu. V močno ogreti telovadnici OŠ Marije Vere so se prisotni počutili, kot naši heroji gasilci v akciji gašenja z majhno razliko, da so v rokah namesto gasilskih cevi za vodo, krampov, lestev, in drugih pripomočkov, imeli le loparje.

Dosežen vrstni red po kategorijah je bil:

Kategorija do 60 let:

 1. Infantolino Davide, Caserta Stefano (Trst)
 2. Marjan Mencigar, Lucija Grad (Dolsko)
 3. Starc Tone, Svetec Grega (Šmarca)
 4. Boldin Robert, Ciril Kozjek (Šenčur)

Zmagovalna ekipa tolažilne skupine: 

Zelič Tomaž, Zelič Tadej                     (Kamnik)

Kategorija nad 60 let:

 1. Glažar Stane, Nadoh Iztok                (Postojna)
 2. Mlinar Vida, Makovec Darko           (Žiri)
 3. Kogosov Oskar, Šavs Marjan           (Jesenice)
 4. Smolej Petra, Kogosov Ina               (Kranj, Jesenice)

 

Zmagovalna ekipa tolažilne skupine:

Basile Domenico, Delavić Predrag       (Trst)

Trener domače ekipe NTK Kamnik, Boris Hribar ni skrival navdušenja nad videnim. Povedal nam je, da tako kvalitetnega ekipnega tekmovanja v Kamniku še ni bilo. Vesel sem, da sta moja najboljša igralca po bolezenski odsotnosti ponovno v pogonu. Matjaž Mikuš in Matej Habjanič sta zaigrala v značilnem slogu borbeno in  kvalitetno. Fokusirana sta bila pri vsaki točki in sta izpolnjevala vse dogovorjene taktične zamisli. Malce manj kondicije in preveč vročine sta preprečila bolj vrhunsko uvrstitev toda popolnoma sem zadovoljen z njuno igro. Izkazali so se tudi drugi naši člani naj omenim brata Zelič, Rudija Capudra, Eda Osenka, Božota Rojca in mladega Tilna Klopčiča.

Največji kamniški uspeh, tretje mesto, je dosegla ekipa Šmarce za katero sta nastopila bivša občinska prvaka Starc Tone in Svetec Grega. Veseli me, da so igralci iz vse Slovenije in iz tujine prepoznali dobrodelnost tekmovanja in so se množično odzvali. Zbrana sredstva niso velika toda lepše se je zahvaliti gasilcem z dobrodelnim prispevkom, kot pa brez njega. Za PGD Kamnik smo v preteklo nedeljo na posameznem tekmovanju zbrali in nakazali 408 € za PGD Duplica včeraj na ekipnem pa 715 €. Malo toda iz srca. Dragi in spoštovani gasilci hvala vam za vse je zaključil svojo misel trener Boris.

Ob 11 obletnici delovanja Namiznoteniškega kluba Kamnik se zahvaljujemo vodstvu OŠ Marije Vere v kateri naš klub deluje. Vsa leta so nam stali ob strani in pomagali pri delovanju ravnatelji,  poslovna sekretarka Mateja Debevc, podravnateljica Jožica Senica ter vsi športni pedagogi šole. Zahvaljujemo se tudi vodstvu Pekarne Bistrica za pomoč pri izvedbi obeh dobrodelnih namiznoteniških tekmovanj.

Zapisal: Željko Đurić

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve