Naslovnica / KULTURA / Melisa in Marjan Spruk sta znova navdušila

Melisa in Marjan Spruk sta znova navdušila

Po dolgem času sta se Melisa in Marjan Spruk, oče in hči oz. navdušujoč kamniški družinski glasbeni dvojec, znova vrnila na mali oder Kino kluba v Domu kulture Kamnik, na katerem sta se pred leti, prvič izven družinskih okvirov, z javnim nastopom predstavila tudi širšemu občinstvu.

Tokrat sta se s svojim nastopom predstavila v okviru niza prireditev Glasba z okusom, ki jih prireja Dom kulture Kamnik, v naprej razprodan glasbeno-kulinarični večer pa sta Melisa in Marjan, kot smo njuni redni poslušalci nekako že dobro vajeni, prijetno in zabavno začinila povsem po svoje, tako s doživetimi priredbami bolj ali manj znanih skladb, kot tudi z vse pestrejšim in bogatejšim naborom avtorske glasbe.

Njun, četudi dobro uro trajajoč nastop je bil domala prekratek, saj bi obiskovalcev polna dvoranica Kino kluba, z veseljem prisluhnila oz. skupaj z Marjanom in Meliso odbrundala vsaj še nekaj komadov, pa četudi bi to utegnilo kvarno vplivati na temperaturo okusnega obeda, s katerim se je zaključil še eden izmed nadvse prijetnih kamniških glasbenih večerov.

 

V gostišču Repnik so obiskovalcem tokratnega glasbeno-kulinaričnega večera pripravili prav okusen file smuča z zelenjavo in pirejem, ki je, ob kozarcu dobre pijače, kot naročeno zašpilil in zaključil sinočnji večer, obiskovalce prireditve pa site, zadovoljne in glasbeno potešene, med plesom osamljenih snežink, pospremil v mirno kamniško noč.