Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Na domačo, sveže pečeno jagnjetino in odojka v „Leskovački žar Kordun“ na kamniško obvoznico

Na domačo, sveže pečeno jagnjetino in odojka v „Leskovački žar Kordun“ na kamniško obvoznico

V priljubljenem kamniškem gostinskem lokalu „Leskovački žar Kordun“, ki že nekaj časa slovi po najrazličnejših specialitetah z žara, vsak petek popoldne pečejo domače jagnje, vsako soboto pa odojka, s prav tako domačim oz. tuhinjskim poreklom.

Ljubitelji pristnih jedi z žara se utegnete razveseliti novosti, ki jo od nedavnega ponujajo v „Leskovačkem žaru Kordun“, kjer je od nedavnega, vsak petek, od 17. ure naprej, moč uživati tudi v okusni, sveže pečeni domači jagnjetini, ob sobotah, prav tako od 17. ure dalje, pa v sveže pečenem domačem odojku.

Zakaj domačem? Ker tako jagenjčki, kot tudi odojki, prihajajajo od lokalnega dobavitelja iz Tuhinjske doline.

Če bi v sveži jagnjetini in odojku morda raje uživali v domačem krogu, pa jedi lahko tudi rezervirate in jih pridete iskat, ali pa naročite dostavo na dom, kar lahko storite, če pokličete na telefonsko številko: 070 376 373.

Redna vikend ponudba sveže pečenega odojka in jagnjetine je zagotovo dobrodošla novost v raznovrstnosti kamniške gostinske ponudbe, kajti sezona piknikov je nekako že mimo, jedi iz žara pa so za marsikoga najboljše oz. najokusnejše. Še posebej, če so pripravljene na pravem žaru pod katerim, tako kot v Kordunu, tli žareče oglje, saj le-to da jedem tisti pravi, pristen in neponovljiv okus.

Gurmanska pleskavica

Vsak dan 22 različnih vrst malice

Da se gostje v Leskovački žar Kordun radi vračajo, je zagotovo najbolj vidno ob dopoldnevih, ko vsak dan strežejo z 22. različnimi vrstami okusne malice, katerih cena se povečini, skupaj s pijačo, giblje okrog 5-6 evrov. No, razen njihove specialitete Karadžorževega zrezka in zelo dobre dimljene polnjene vešalice, ki vas, prav tako skupaj s pol litrom brezalkoholne pijače, priden nekaj malega več.

Dostava na dom ali v službo

V »Leskovačkem žaru Kordun« vam specialitete z žara dostavljajo tudi na dom ali v službo.

Minimalna vrednost naročila za dostavo znaša 15 evrov (toliko kot denimo stane kilogram mešanega na žaru), sama dostava pa je v Kamniku in njegovi bližnji okolici brezplačna, medtem ko je za dostavo v Mengeš potrebno odšteti 2 evra, v Domžale pa 3 evre. Jedi, ki sestavljajo omenjeni kilogram mesa, si lahko izberete poljubno po svojem okusu.

Za naročila in dostavo pokličite 070 376 373

Polnjena dimljena vešalica.

Ugodne cene

Nasploh bi lahko rekli, da so cene v „Leskovačkem žaru Kordun“, glede na porcije, ki vključujejo tudi priloge, povsem sprejemljive, če že ne kar zelo ugodne, kajti porcijo sveže pečene jagnjetine ali odojka bi za ceno, kot jo imajo v Kordunu, najbrž našli šele nekje na oni strani meje Evropske unije.

Če morda še ne veste, Leskovački žar Kordun« se nahaja na kamniški obvoznici, na Perovem 27, desno od Tuševega diskonta.