Naslovnica / Črna kronika / Na Duplici je vlak zbil otroka
Simbolična fotografija.

Na Duplici je vlak zbil otroka

Nekaj pred 19. uro je na Duplici prišlo do železniške nesreče, v kateri je vlak zbil in poškodoval mladoletno deklico, ki se je, v skupini več mladoletnih oseb, preveč približala tirom.

Danes zvečer, nekaj minut pred 19. uro so bile kamniške urgentne službe obveščene, da je na Duplici prišlo do železniške nesreče v kateri je vlak trčil oz. zbil deklico zgodnjih najstniških let.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je, po do sedaj zbranih informacijah, do nesreče prišlo, ko se je ob progi nahajala skupina mladoletnih oseb in je iz smeri Ljubljane proti Kamniku pripeljal potniški vlak, pri tem pa trčil v eno izmed deklic v skupini, ki se je preveč približala železniškim tirom.

Poškodovana deklica je bila z reševalnim vozilom NMP Kamnik odpeljana na zdravljenje v Klinični center Ljubljana, po podatkih PU Ljubljana pa je v nesreči utrpela hude telesne poškodbe.

Na kraju dogodka so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, policisti pa o dogodku še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin, ki so privedle do nesreče.