Naslovnica / Napovedi in obvestila / Na planino vabimo oskrbniško ekipo ali novega najemnika Domžalskega planinskega doma na Veliki planini

Na planino vabimo oskrbniško ekipo ali novega najemnika Domžalskega planinskega doma na Veliki planini

Planinsko društvo Domžale objavlja razpis za zanesljive člane oskrbniške ekipe ali novega najemnika, ki bi s svojim delovanjem na planini skrbeli za storitve planinskega doma.

Domžalski planinski dom na Veliki planini je planinska koča II. kategorije, registrirana pri Planinski zvezi Slovenije, trenutno odprta vse dni v letu. Stoji na južnem delu Velikoplaninske visokogorske planote, na območju pašne skupnosti Mala planina. Dom obišče veliko tujih turistov, pohodnikov in skupin.

Dom ima glavni objekt in depandanso, ki ju povezuje pokriti vezni hodnik. V kleti glavnega objekta je večnamenski prostor, ki služi kot predavalnica za zaključene skupine. V pritličju so kuhinja, točilnica in jedilnica s krušno pečjo ter potrebni spremljajoči prostori, kopalnica in previjalnica za otroke. V mansardnem delu so bivalni prostori za osebje, soba s skupnimi ležišči, družinska soba ter sanitarije in kopalnica za obiskovalce. V kleti depandanse je kurilnica, vodni rezervoar ter servisni prostor, drvarnica, skladišče za embalažo, delavnica ter shramba. V pritličju in mansardi depandanse je 14 sob, skupaj s skupnimi ležišči je na voljo 66 postelj.

Pripadajoče zemljišče je ograjeno z leseno ograjo in obsega dvorišče s klopmi in mizami, zelenico in igrišče z otroškimi igrali, prostor za parkiranje dveh avtomobilov. V Domu je elektrika, internetni dostop, biološka čistilna naprava, UV čistilec vode, vremenska postaja, varnostne kamere, na voljo je obstoječa mobilna številka.  Oskrba vode je vezana na kapnico. Dom se ponaša tudi s pridobljenima certifikatoma Okolju prijazna koča in Družini prijazna koča. V Domu je stalna enota Knjižnice pod krošnjami. Domžalski dom je izvrsten prostor tudi za gorniška usposabljanja, gostujoče razstave ter razne izobraževalne delavnice.

Razpisni pogoji za člane ekipe:

  • poznavanje gostinstva, kakovostna priprava jedi in poznavanje HACCP sistema
  • naklonjeni planinstvu
  • imajo izkušnje z delom na planinski koči
  • pripravljenost na osnovno vzdrževanje planinskega doma
  • sodelovanje s planinskim društvom.

Nudimo možnost bivanja v planinskem domu.

Na razpis se lahko prijavijo pravne ali fizične osebe, ki izpolnjujejo in sprejemajo pogoje na osnovi Zakona o gostinski dejavnosti, Pravilnika o upravljanju, poslovanju in opremi planinskih koč in pogoje za udeležbo na razpisu.

Razpis je odprt do 30. oktobra 2023. Ustrezne kandidate bomo povabili na razgovor že v času trajanja razpisa. Pogodbo bomo sklenili s ponudnikom, ki po mnenju društva v največji meri izpolnjuje razpisne pogoje. Pričetek dela bo možen po 1. decembru 2023 ali po dogovoru.

Prijave z opisom izkušenj pri delu na planinskih kočah in predlogom vašega sodelovanja in izvajanja aktivnosti na Domžalskem domu, pošljite na email: pd.domzale@gmail.com.

PD Domžale

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve