Naslovnica / Napovedi in obvestila / Na valentinovo bo v šolah stavka, na Veliki planini pa bomo zagnali smučarske naprave!

Na valentinovo bo v šolah stavka, na Veliki planini pa bomo zagnali smučarske naprave!

Ker se stavke v šoli in prostega dne najbolj veselijo otroci, smo se v družbi Velika planina, d.o.o., odločili, da v sredo, 14. februarja, zaženemo smučarske naprave ter omogočimo staršem in šolarjem, da prosti dan aktivno izkoristite na priljubljenem družinskem smučišču, kjer vas čaka smuka po naravnem snegu!

Smučišče bo obratovalo od 10. ure dalje. Obratovale bodo sedežnica Šimnovec ter vlečnici Zeleni rob pa tudi otroška vlečnica Jurček, primerna za najmlajše ter smučarje začetnike.

Sneg vztrajno pada in zimska idila na Veliki planini se nadaljuje! Vabljeni na smuko ali druge zimske vragolije. Hkrati pa vse zaljubljene vabimo, da izkoristite sredo za izlet na Veliko planino in našo posebno valentinovo akcijo! Valentinček, ki ga bo par prejel ob nakupu vozovnice, vas bo popeljal po Veliki planini, po aktivnem dnevu na snegu pa vas bomo še malo posladkali. V gostišču Zeleni rob vse zaljubljence pričakujejo brezplačni sladki skutini štruklji!

Vabljeni na Veliko planino!

Velika planina d.o.o.