Naslovnica / ŠPORT / Namizni tenis v novem vadbenem prostoru na Duplici

Namizni tenis v novem vadbenem prostoru na Duplici

Namiznoteniški klub Kamnik je poleg standardne lokacije za vadbo in tekmovanja, na OŠ Marije Vere, pridobil še en vadbeni prostor.

Z vodstvom fitnes centra SportFit na Duplici smo podpisali pogodbo o dolgoročnem sodelovanju. Vadbo namiznega tenisa bomo odslej izvajali tudi v mali telovadnici omenjenega centra, in sicer ob ponedeljkih in četrtkih dopoldan. Tekme bomo igrali ob torkih zvečer.

Otvoritvena prijateljska tekma med Namiznoteniškim klubom Kamnik in Društvom upokojencev Kamnik je odigrana v torek, 14. januarja. Videli smo izredne točke, presenečenja, zaplete in preobrate, vodstvo upokojencev po devetih posameznih dvobojih 5:4 in njihov poraz v dvoboju dvojic. Končni rezultat na semaforju 5:5 je pomenil, da so vsi igralci zapustili dvorano zadovoljni in z nasmehi na obrazih.

Za NTK Kamnik so igrali:  Edo Osenk, Željko Đurić in Hajradin Kočan za DU Kamnik pa Božo Rojc, Ivo Zelič in Davor Gregorc. Sodnika tekme Robson Smrekar in Denis Kočan sta dobro opravila svoje delo.

Naslednja tekma med DU Kamnik in mladinsko reprezentanco občine Kamnik je na sporedu v torek, 21. januarja ob 19:00 uri.

Zapisal: Željko Đurić