Naslovnica / ŠPORT / Namiznoteniška tekma NTK Kamnik : NTK Medvode 19 : 8

Namiznoteniška tekma NTK Kamnik : NTK Medvode 19 : 8

Tekma med ekipo Namiznoteniškega kluba Kamnik in gostov iz Medvod  je potekala v dvorani OŠ Marije Vere v nedeljo 20. oktobra. Zmagala je domača ekipa z izidom 19 : 8 v dvobojih.

Trener Boris Hribar je tokrat dodobra premešal postavo. Priložnost so dobili: Pavle Alandžak, Maks Burger, Davor Gregorc, Tomaž Zelič in Martin Bombač. Opravičili so zaupanje trenerja, dosegali lepe točke in zmage v dvobojih ter prikazali, za začetek sezone, zelo solidno pripravljenost. Ostali izkušeni igralci so s svojo standardno kvalitetno igro dokaj lahko strli odpor neugodnih Medvoških namiznotenisačev.

Kapetan Matjaž Mikuš nam je po tekmi povedal: »Ekipa Medvod nam je v preteklih letih bila enakovreden in neugoden nasprotnik. V tej sezoni smo se pod strokovnim vodenjem zahtevnega trenerja Hribarja, kvalitetno izboljšali. Pridobili smo na samozavesti. Aktivirali smo nekaj mladih igralcev, ki so prinesli potrebno konkurenco in dodatno energijo na treningih. Zaradi tega smo vidno boljši. Gledalci so to prepoznali. Danes so nas bodrili z aplavzi in hkrati uživali v dejansko zelo lepi in gledljivi tekmi.«

Naslednja tekma med ekipama NTK Kamnik in NTK Šmarje Sap bo v OŠ Marije Vere v nedeljo 27.10. z začetkom ob 10:00 uri.

Zapisal: Željko Đurić, NTK Kamnik

X