Naslovnica / Črna kronika / Nasilnemu roparju so policisti zasegli vrsto ukradenih predmetov

Nasilnemu roparju so policisti zasegli vrsto ukradenih predmetov

V hišni preiskavi pri 32-letniku, ki so ga policisti prejšnji teden prijeli zaradi nasilnega roparskega napada in poškodbe občanke ter drzne tatvine, so policisti našli in zasegli tudi vrsto predmetov, ki naj bi izvirali iz različnih kaznivih dejanj.

Po navedbah Policijske uprave Ljubljana, so kamniški policisti v četrtek 17. 5. 2018, izsledili  in  prijeli  osumljenca ropa na Zikovi ulici in drzne tatvine na Kovinarski ulici v Kamniku, osumili pa so ga tudi ropa nad občanko z dne 14. 5. 2018, v katerem je omenjena utrpela hude telesne poškodbe.

Policisti so omenjenemu 32-letniku, po neuradnih podatkih naj bi šlo za odvisnika, odvzeli prostost, na naslovu prebivanja (na območju Kamnika), pa  so  na  podlagi  odredbe  sodišča  opravili  tudi  preiskavo prostorov, kjer so našli in zasegli 81 predmetov (računalnik, nakit, uradni dokumenti,  bančne  kartice,  mobilni telefon,…..), ki izvirajo iz kaznivih dejanj, ki jih je osumljen 32-letnik.

Po  vseh  zbranih  obvestilih  je  bil  osumljeni  skupaj s kazensko ovadbo priveden  na  zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor, osumljeni 32-letnik pa je bil v preteklosti že obravnavan in obsojen za tovrstna kazniva dejanja.