Naslovnica / Napovedi in obvestila / Nocoj se v Pubu Pod Skalo začenja nova, že 7. glasbena sezona

Nocoj se v Pubu Pod Skalo začenja nova, že 7. glasbena sezona

V Pubu Pod Skalo, kjer že šest zim zapored skrbijo za različne glasbene dogodke, se z drevišnjim glasbenim nastopom blues zasedbe »Živel je mož«, začenja nova, že 7. glasbena sezona, ki bo, tako kot že v preteklih letih, dobrodošlo popestrila marsikateri kamniški jesensko-zimski večer.

Kot smo že omenili, bo novo sezono nocoj odprla zasedba »Živel je Mož«, ki se jim bo pridružila tudi gostja Melisa Spruk, kar je bržkone svojevrstno jamstvo, da se nam obeta zabaven in, kot običajno, najbrž tudi zelo dobro obiskan glasbeni večer.

Sedma glasbena sezona v Pubu Pod Skalo se bo nadaljevala v sredo, 31. oktobra. 2018, ko bo na vrsti Tradicionalna zabava za noč čarovnic, v petek, 16. novembra bo kamniški mraz preganjal Brazilski glasbeni večer, v nedeljo 25. novembra Pod Skalo prihaja Manca Berlec, v soboto, 1. decembra se bo odvila nova irska žurka s skupino Noriea, v soboto, 15. decembra pa nas bodo v čas prednovoletnih zabav zapeljala kamniška rock zasedba Mamut.

Glasbeni večeri se bodo odvijali tudi po novem letu, kot pa smo vajeni že iz preteklih let, se bo večina glasbenih večerov začela okrog 21. ure, razen nekoliko bolj umirjenih glasbenih nedelj, ko nastopajoči začno igrati ob 18. uri.

Skratka, v Pubu Pod Skalo se nam obeta še ena, že sedma zabavna zima zapored.