Naslovnica / Napovedi in obvestila / Nocoj se začenja nova, že 6. koncertna sezona v Pubu Pod Skalo

Nocoj se začenja nova, že 6. koncertna sezona v Pubu Pod Skalo

V Pubu Pod Skalo, kjer že vrsto let zapored skrbijo za zimske glasbene dogodke, se bo tudi letošnjo zimo odvila vrsta zanimivih koncertov in glasbeno-zabavnih dogodkov.

Novo koncertno sezono bodo danes zvečer v Pubu Pod Skalo odprli dobro poznani in že uveljavljeni člani zasedbe “Soul, jazz in jaz”, ki vedno poskrbijo za zabaven in poskočen glasbeni večer, tako da si tudi nocoj lahko obetamo dobro zabavo ob dobri glasbi.

Zadnji dan oktobra bo na vrsti tradicionalna »Zabava za noč čarovnic«, ki jo bo z glasbo ob pečenem kostanju popestril DJ Sekalski.

Sredi novembra (15. 11. 2017), ko se bomo počasi ogrevali za veseli december, se nam obeta prava glasbena poslastica, saj bo Pod Skalo nastopil Marko Hatlak Band.

V veseli december nas bosta, 2. 12. 2017, z avtorsko glasbo popeljali rock & blues zasedbi Attic Mist & The Wet iz Kranja, za dobro mero decembrskega veselja, pa bosta v glasbeni nedelji, 10. 12. 2017, poskrbeli Anja Strajnar & Astrid Kljun, zanimiv ženski duet ob spremljavi harfe.

Kot že nekajkrat v preteklih letih, pa bodo za vesel in poskočen decembrski večer, 16. 12. 2017, z irskimi poskočnicami poskrbeli člani zasedbe Noreia.

Skratka, do konca letošnjega leta se nam v Pubu Pod Skalo obeta vrsta zanimivih glasbenih večerov, na prvem pa se dobimo že nocoj.