Naslovnica / ŠPORT / Nogometni klub Kamnik se pripravlja na stoletnico

Nogometni klub Kamnik se pripravlja na stoletnico

Nogometni klub Kamnik je v novo sezono pod okriljem Medobčinske zveze Ljubljana, vstopil z desetimi tekmovalnimi moštvi, več kot 180 nogometašev je, v tekmovalnem letu  2019/20, ki bo zabeležilo 100 let igranja nogometa na naših koncih, zaigralo za barve kluba (in) našega mesta..

Naša najmlajša tekmovalna moštva nabirajo izkušnje v svojih tekmovalnih ligah, kjer rezultat ni v ospredju in se ne beleži. Od starejših moštev pa najbolj izstopa prav tisto najstarejše, člansko moštvo. Po lanski, premierni sezoni, smo si v novi zadali višje cilje. Tekmovanje smo začeli s porazom na Vrhniki, potem pa zabeležili 9 zaporednih zmag in po končanem jesenskem delu prvenstva zasedamo izjemno prvo mesto, s sedmimi točkami naskoka pred zasledovalci. Jesenski prvaki lige MNZ imajo samo en cilj, osvojitev končnega prvega mesta in napredovanje v višjo ligo. Zaenkrat so na dobri poti, ko bo v Mekinjah zasvetila luč novih reflektorjev pa bo tudi sam trenažni proces lažji in s tem tudi bolj kvaliteten. Vsi skupaj se veselimo nove pridobitve, ter boljših pogojev dela tudi med zimskim časom.

Člansko moštvo sezona 2019/20. Prva vrsta zgoraj z leve proti desni: Žan Belavič, Aleš Klemenc, Žan Mencinger, Žiga Juhant, Luka Šalamun. Druga vrsta z leve: trener Denis Agović, Klemen Hribar, Djellzim Nerjovaj, Matevž Mavrič, Miha Kladnik. Čepijo z leve: Sergej Mihajlov, Anže Golob, Armin Livadić in Ervin Agović.

Manjkajo: Izudin Veladžić, Damir Husić, Endrit Ajazaj, Danijel Vurunić, Anes Majetić, David Žlindra in Alen Golić.

Denis Agović