Naslovnica / NOVICE / Nor večer Pod skalco s skupino Za zdele

Nor večer Pod skalco s skupino Za zdele

Sodeč po številnih prireditvah, ki se odvijajo ta konec tedna, se je letošnji veseli december začel nekoliko predčasno, se pa iskreno nadejamo, da bomo tudi v decembru lahko uživali v čim več takšnih večerih, kot ga je sinoči Pod skalco pripravila skupina Za zdele. Bilo je namreč noro dobro.

Da se Pod skalo obeta še en zabaven glasbeni večer je pričalo že povsem polno parkirišče, ki se je napolnilo še pred začetkom nastopa skupine Za zdele, ob čemer se je nemudoma porodila šala, da če v Kamniku igra kdo izmed Sprukovih, ki slovijo kot izjemno dobri glasbeniki, da je prizorišče povsem polno že zaradi žlahte. Ampak tokrat je bila Sprukova žlahta zagotovo v veliki manjšini, kajti Pod skalo se je zbralo toliko obiskovalcev, da se vsi na enkrat sploh niso mogli zdrenjati v nekajkrat premajhen lokal.

za zdele pod skalo 6

 

Nič čudnega, kajti skupina Za zdele, ki je nastala skorajda za hec, sestavljajo pa jo Marjan Spruk (bas kitara, vokal), Melisa Spruk (kitara, vokal), Rok Spruk (saksofon, klarinet), Jaka Zaletelj (kitara) in Anže Žurbi (bobni), nedvomno ni razočarala, ampak je znova pripravila izvrsten glasbeni večer v jazz blues ritmih.

Skratka, če ste sinočnji večer zamudili, vam je lahko zagotovo žal, četudi so se prek lokala težko prebijale še natakarice, kajti Pod skalo se je odvil še eden izmed mnogih odličnih glasbenih večerov, ki je bil zagotovo tudi eden izmed najbolje obiskanih. Vseeno ne obupavajte preveč, kajti Pod skalo se bo nekaj zanimivih in zabavnih večerov zvrstilo tudi v decembru, skupini Za zdele, pa za sinočnji nastop lahko rečemo samo: Kapo dol!