Naslovnica / Črna kronika / Nova žrtev jeklene erekcije

Nova žrtev jeklene erekcije

Poskočni potopni količek s Streliške si je privoščil novo nedolžno žrtev, z odstranjevanjem mastno-nesnažnega izliva lubrikantov, pa so se morali znova spopasti gasilci.

Včeraj zvečer, nekaj po 20. uri, je nenasitna jekleno-potopna zver s Streliške našla novo, nič hudega slutečo naivno žrtev, saj se je erektiran potopni količek znova neusmiljen zaril v deviško nedotaknjenost skrbno čuvanega avtomobilskega podvozja.

Bližnje srečanje budoarske novodobne kočije s presenetljivo erekcijo nagajivega potopnega količka je jeklenega konjička, ob presunljivem ječanju silnega drgnjenja in iskrenju, privedla do nenadejanega oz. servisno prezgodnjega izliva, ki pa utegne biti v drag užitek kvečjemu mehaniku oz. kleparju.

Foto: PGD Kamnik

Nesnažna moča razlitih lubrikantov, ki bi s svojo spolzkostjo lahko kaj resno ogrozili kak upokojenski kolk ali za kisikom hlastajočo ribo, je na kraj dogodka priklical  postavne gasilce PGD Kamnik, ki so najprej poskrbeli za ustrezno zaščito, nato pa mastno, kakih 150 m2 obsežno poletno »poledico« posuli z vpojnim sredstvom ter z metlami in lopatami poskrbeli za dokončno očiščenje.

K sreči je vse skupaj minilo brez poškodb, le vozilo, ki je klonilo pod pritlehnim napadom stoječega količka, je novim dogodivščinam naproti krenilo oprtano na plečih avto vleke.

Da bo dan nesrečnega voznika, ki je uvrstil med tiste, ki so “za štreko” nehote poonegavili streliški količek, za vse večne čase zapisan v anale, pa bodo poskrbeli policisti, ki zoper njega vodijo prekrškovni postopek.