Naslovnica / Črna kronika / Nova žrtev mestnega stebrička

Nova žrtev mestnega stebrička

Zloglasni mestni stebriček, ki preprečuje vožnjo prek Šutne, je danes zabeležil še eno žrtev, zaradi nesreče pa je nekaj časa trpela tudi prodaja pečene koruze in piva.

Danes popoldne, okoli 17.15, so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni, da je njihova pomoč potrebna na začetku Šutne, kjer je voznica osebnega vozila znamke Audi trčila v potopni stebriček. Njena nesrečna “vožnja na kol” se je namreč pri potopnem stebričku končala z razbitim avtomobilom, pri čemer je, zaradi razlitja večje količine motornega olja motornih tekočin, prišlo do onesnaženja cestišča.

 

Na prizorišču so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so oljni madež posuli z absorbentom in očistili cestišče, obenem pa so svojo pomoč nudili še pri nalaganju nevoznega vozila na vozilo avtovleke.

V nesreči, razen vozila in potopnega stebrička, ki je doživel tudi že kaj hujšega, ni bil nihče poškodovan, zaradi nesreče pa je bil nekoliko prizadet mestni utrip, sta bila nekaj časa močno ovirana prodaja pečene koruze in dostop do priljubljene podgrajske okrepčevalnice.