Naslovnica / NOVICE / O koncertu “Dar za otroški nasmeh” se še vedno govori!

O koncertu “Dar za otroški nasmeh” se še vedno govori!

Čeprav je od dobrodelnega koncerta v Stranjah minilo že nekaj dni, se govorice o zadovoljstvu obiskovalcev še vedno širijo.

Ti so bili letos izredno navdušeni nad izborom glasbenih gostov, za katere je poskrbela Nina Cestnik Pavlič z radia Veseljak, ki je koncert tudi povezovala.

Klapi Skala, ki je trenutno zelo zaželjena in zasedena slovenska zasedba, je uspelo, da je publika z njo glasno pela, obenem pa požela tako velik aplavz, da so le stežka zapustili oder.

Nič manj ni navdušil Stane Vidmar, ki je med obiskovalke nežnejšega spola, razdelil kar nekaj cvetlic. Na odru dobrodelnega koncerta so navdušili še Brigita Šuler, ki je prvič na odru zapela svojo čisto novo skladbo “Hvala ti za lepe dni”, pa potem še ans. Viža, ansambel Jureta Zajca in drugi.

 

Navdušil je tudi domačin Franc Pestotnik – Podokničar, ki ni mogel mimo vprašanja:”Kje pa je naš župan?” Z občine Kamnik je namreč tudi letos prišel le podžupan Matej Slapar. No, Podokničar si je na vprašanje odgovoril kar sam:”Aja, avtobus vozi.”

 

Da je večer minil še z lepšimi občutki pa dokazuje tudi končni zbrani znesek, ki ga bo Župnijska Karitas Stranje namenila socialno ogroženim otrokom in to je dobrih 3000 eurov.

Četudi je bil petek 13-ega, je večer tega dne, prinesel veliko nasmehov in nepozabnih lepih trenutkov tudi na konec koncerta, ko je Veseljakinja Nina na oder povabila vse otroke, da so skupaj v en glas zavpili “HVALA”!

Napisala: Nina Cestnik Pavlič
Foto: Mira Rifl