Naslovnica / Črna kronika / Občanka zalotila in pregnala vlomilski par, eden izmed osumljencev pa je proti policistu uporabil solzivec

Občanka zalotila in pregnala vlomilski par, eden izmed osumljencev pa je proti policistu uporabil solzivec

Včeraj zvečer je občanka Kamnika v svoji hiši zalotila dvojico vlomilcev, ki ju je uspela pregnati, še preden sta uspela kaj odnesti, eden izmed domnevnih osumljencev, pa je hotel poškropiti policista s solzivcem.

Policisti so bili včeraj zvečer obveščeni, da sta zaenkrat še neznana storilca v večernem času vlomila v stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer sta pregledala prostore, nato pa od nečednega dejanja odstopila, saj ju je iz hiše pregnala oškodovanka oz. lastnica hiše, ki se je v tistem času vrnila domov.

Vlomilca sicer nista uspela ničesar odnesti, so pa policisti, kmalu po prejetem obvestilu, na območju Smolnikarjeve ulice opazili tri osebe, ki bi lahko prišle v poštev kot morebitni osumljenci.

Še preden pa so lahko policisti pričeli s postopkom, so osumljenci s kraja pobegnili z vozilom, pri čemer je eden izmed osumljencev oz. sopotnikov v vozilu domnevnih osumljencev, policista poskusil poškropiti s solzilcem, vendar ga je k sreči zgrešil, tako da policist tekom poskusa napada ni bil poškodovan.

Policisti s preiskavo dogodka še nadaljujejo.