Naslovnica / NOVICE / Občinsko tekmovanje »Kaj veš o prometu?«

Občinsko tekmovanje »Kaj veš o prometu?«

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik je v sredo, 18. maja 2016, za učence in učenke kamniških snovnih šol pripravil občinsko tekmovanje »Kaj veš o prometu?«. Tekmovanja se je udeležilo 33 učenk in učencev od 6. do 9. razreda. Samo tekmovanje je bilo zasnovano iz teoretičnega dela o poznavanju cestnoprometnih predpisov, ki poteka preko spletnega portala, spretnostne vožnje po poligonu in praktične vožnje po prometnih površinah.

kaj ves o prometu

Učence sta na pot pospremila ravnateljica Osnovne šole Toma Brejca Mojca Rode Škrjanc in predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franc Pivk, ki sta osnovnošolcev zaželela varno vožnjo tako na tekmovanju kot ob vsakdanji vožnji s kolesom. Po tekmovanju je sledila razglasitev rezultatov in podelitev nagrad za tekmovalce. Glavni nagradi za prvouvrščena v skupini posameznikov sta bili gorski kolesi, vsak učenec pa je prejel tudi praktično darilo od Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik. Na državno tekmovanje, ki se bo odvijalo v soboto, 28. maja 2016, na površinah Osnovne šole Poljane nad Škofjo Loko, se je uvrstil učenec Osnovne šole Marije Vere Žan Kranjec.

Rezultati občinskega tekmovanja

Ekipno tekmovanje 6. in 7. razred devetletke

 1. mesto Osnovna šola Šmartno v Tuhinju
 2. mesto Osnovna šola Stranje
 3. mesto Osnovna šola Frana Albrehta Kamnik

Ekipno tekmovanje 8. in 9. razred devetletke

 1. mesto Osnovna šola Frana Albrehta Kamnik
 2. mesto Osnovna šola Stranje
 3. mesto Osnovna šola Šmartno v Tuhinju

Tekmovanje posamezniki 6. in 7. razred devetletke

 1. mesto Matej Traven (Osnovna šola Šmartno v Tuhinju)
 2. mesto Lara Vettorazzi (Osnovna šola Stranje)
 3. mesto Manca Pančur (Osnovna šola Šmartno v Tuhinju)

Tekmovanje posamezniki 8. in 9. razred devetletke

 1. mesto Žan Kranjec (Osnovna šola Marije Vere)
 2. mesto Nejc Uršič (Osnovna šola Stranje)
 3. mesto Kevin Vrević (Osnovna šola Frana Albrehta Kamnik)

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik se ob tej priložnosti zahvaljuje članom sveta, Policijski postaji Kamnik in prostovoljcem, ki so pomagali pri izvedbi tekmovanja.

VSEM TEKMOVALKAM IN TEKMOVALCEM ISKRENO ČESTITAMO IN JIM ŽELIMO VARNO POT V PROMETU!

Besedilo in fotografije: Občina Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Shrani nastavitve