Naslovnica / NOVICE / Občni zbor PGD Kamniška Bistrica je pozdravil tudi Franci Petek, poveljnik GZS

Občni zbor PGD Kamniška Bistrica je pozdravil tudi Franci Petek, poveljnik GZS

Člani in članice PGD Kamniška Bistrica so se v soboto, 25. marca 2023, zbrali na 94. rednem letnem občnem zboru, ki je bil, kot za vsa ostala društva, tudi volilni. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2023.

Na občnem zboru je prišlo do nekaj sprememb na operativnem področju, sam predsednik in organizacijsko vodstvo se ni spreminjalo.

 

Občnega zbora so se udeležili tudi gostje, in sicer: Poveljnik GZS Franci Petek, podpoveljnik GZS Klemen Repovž, župan Matej Slapar, poveljnik GZ Kamnik Gašper Baloh, predstavnica GZ Kamnik Darja Slana, predsednik KS Kamniška Bistrica Damjan Krmavnar, predsednica KS Godič Mira Potokar, predstavniki sosednjih društev Kamnik, Gozd, Tunjice, Nevlje in predstavniki pobratenega društva PGD Benedikt.


Poveljnik GZS Franci Petek je čestital vsem članicam in članom za uspešno opravljeno delo in da z veseljem pride na obisk v tako društvo, kjer vladajo dobri medsebojni odnosi saj se s tem ustvarja tudi naš ugled navzen in na podlagi takega dela nas tudi cenijo ostali. Za dobro opravljeno delo se nam zahvaljuje in nam želi uspešno delo tudi za naprej.

 

Župan Matej Slapar v svojem govoru pohvali opravljeno delo društva v preteklem letu. Poudari, da ni veliko društev, ki bi delali z vsemi generacijami in da je društvu lahko v čast in spodbudo za nadaljnje delo, ker imamo podporo tudi s strani GZ Slovenije. Predvsem pa da se naši občani počutijo varne, ker smo vedno na razpolago. Zahvali se za dosedanjo delo in zaželi, da s takim tempom nadaljujemo tudi v prihodnje.

Mirjana Kemperl

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve