Naslovnica / NOVICE / Občni zbor PGD Kamniška Bistrica

Občni zbor PGD Kamniška Bistrica

Člani PGD Kamniška Bistrica so se sinoči, v gostilni Pri planinskem orlu, zbrali na svojem rednem občnem zboru, na katerem so pregledali delo preteklega leta in si začrtali smernice za letos. 

Preteklo leto je bilo za PGD Kamniška Bistrica delovno uspešno in, čeprav se je začelo z obilico dela ob lanskem žledu, je leto v nadaljevanju minilo razmeroma mirno, saj na območju, ki ga pokrivajo bistriški gasilci, ni bilo večjih in zahtevnejših intervencij.

pgd-kb91

Društvo, ki se je redno udeleževalo najrazličnejših gasilskih aktivnosti, je delovalo dobro, članom pa je, z dobrim gospodarjenjem uspelo, da so privarčevali nekaj sredstev, ki jih bodo koristno uporabili ob večjih investicijah, ki jih čakajo. Med te zagotovo sodi tudi nakup novega gasilskega vozila cisterne, ki mu člani društva že dlje časa posvečajo največ pozornosti. Podvozje vozila je že v nadgradnji, prevzem pa je načrtovan za sredino meseca aprila.

pgd-kb251

Številne dejavnosti, ki jih člani PGD Kamniška Bistrica načrtujejo za letos, predvsem pa nova pridobitev v gasilski garaži, bodo ponudile dovolj priložnosti tako za zagnano delo kot tudi za veselje, saj bo društvo v letošnjem letu ponovno priredilo tudi gasilsko veselico, ki je v Stranjah, kjer ima društvo svoj sedež, ni bilo že vse od leta 2009, ko je PGD Kamniška Bistrica praznovalo svojo 80. obletnico.

Veselica s slovesnim prevzemom novega vozila, bo potekala zadnjo soboto v avgustu, 29. avgusta 2015, na igrišču ob OŠ Stranje, za vesele viže pa bo skrbel ansambel Veseli svatje.

pgd-kb21

Občnega zbora prizadevnih članov PGD Kamniška Bistrica so se udeležili tudi številni gostje iz okoliških gasilskih društev ter kolegi iz pobratenega gasilskega društva Benedikt, s katerim prijateljujejo že dvajseto leto, bistriške gasilce pa so prišli pozdraviti in pohvaliti tudi župan, poveljnik CZ Kamnik, delegat Gasilske zveze Kamnik, predsednici krajevnih skupnosti Godič in Kamniška Bistrica, predstavniki GRS Kamnik ter še mnogi drugi.

Občni zbor se je, ob veselih vižah ansambla Domačini, zaključil z zabavnim in prijateljskim druženjem ter tudi plesom.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve