Naslovnica / NOVICE / Občni zbor Zavoda KKS Kamnik: Še več TV programov in še višje hitrosti interneta

Občni zbor Zavoda KKS Kamnik: Še več TV programov in še višje hitrosti interneta

V torek so se na občnem zboru Zavoda KKS Kamnik, v nekoliko bolj družabnem in prednovoletnem vzdušju, še zadnjič letos srečali člani upravnega odbora, ki pregledali delo minulega leta in podali poročilo.

Največ dela ima Zavod KKS Kamnik trenutno s sodelovanjem pri občinski izgradnji kanalizacijskega sistema, kjer sočasno z izgradnjo kanalizacije poteka tudi polaganje novih cevi in kabelskih jaškov, ki bodo v omogočile posodobitev kabelskih vodov in izboljšanje kvalitete. V zadnjih treh mesecih je bilo položenih prek 3 km novih cevi ter postavljenih 71 kabelskih jaškov.

Nekaj težav imajo v KKS, tako kot večina slovenskih kabelskih operaterjev, tudi s SAZAS-om, ki zahteva nenormalno visoke zneske za plačilo avtorskih pravic, vse skupaj pa se rešuje s pogajanji in tudi na sodišču.

Menjava modemov in še višje hitrosti interneta
Izboljšave se obetajo tudi na področju internetnih storitev, saj bo namestitev nove opreme ter zamenjava modemov, končnim uporabnikom omogočala še večje hitrosti prenosa.

Dodatni programi v HD ločljivosti
V programsko shemo nameravajo v KKS Kamnik do konca leta vključiti še 6 do 7 novih programov v visoki HD ločljivosti, zamenjana pa je bila tudi programska shema, ki vsebuje vse manj analognih vsebi, ki jih nadomeščajo digitalne, izpraznjene frekvence pa so uporabljene za boljše in stabilnejše delovanje internetnih povezav. Se pa tudi pri TV storitvah v prihodnosti obeta še nekaj novosti, ki bodo izboljšale raven storitev.

Praznična akcija za nove in obstoječe uporabnike
V KKS Kamnik trenutno poteka akcija, ki novim naročnikom storitev omogoča brezplačen kabelski priključek in prva dva meseca 50% popust na mesečno naročnino, obstoječim naročnikom pa prva dva meseca nudijo 50% popust na mesečno naročnino za vsak dodaten paket.

Na koncu letnega poročila člani upravnega odbora KKS Kamnik z zadovoljstvom ugotavljajo, da niso tako majhni in nepomembni, saj imajo skoraj, ali pa že vse, kar imajo tudi veliki, predvsem pa bogatejši tovrstni sistemi.

Podrobnejše informacije o KKS Kamnik in novoletni akciji za naročnike, si lahko ogledate na spletnih straneh Zavoda KKS Kamni – www.kks-kamnik.si.