Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obisk sv. Miklavža v Kamniku

Obisk sv. Miklavža v Kamniku

Miklavževanje v Kamniku bo, le s to razliko, da se bo, spričo trenutnih epidemioloških razmer, letos odvijalo v Domu kulture Kamnik, v katerem že lahko prevzamete brezplačne vstopnice za dve načrtovani nedeljski predstavi.

Kulturno društvo dr. Franceta Steleta vas tudi letos vljudno vabi na obisk sv. Miklavža v Kamniku, ki bo letos, ob upoštevanju vseh zahtevanih pogojev in omejitev, potekalo v Domu kulture Kamnik.

V nedeljo, 5. 12. 2021, sta načrtovani dve predstavi, in sicer ob 15:30 in ob 17. uri.

Obisk Miklavževanja in ogled predstav je brezplačen, brezplačne vstopnice za predstavo pa je mogoče, v času uradnih ur, prevzeti v Domu kulture Kamnik, in sicer od ponedeljka 29.11. 2021 dalje.

Ker dvorana Kulturnega doma Kamnik, skladno z veljavnimi ukrepi, lahko naenkrat sprejme zgolj 110 oseb, organizatorji prireditve lepo naprošajo starše, naj bo v spremstvu otrok samo ena odrasla oseba.

Za vse, ki si predstav ne boste mogli ogledati v živo, bo na razpolago tudi neposredni prenos, in sicer na Youtube kanalu Doma kulture Kamnik.

Vljudno vabljeni!

Informacije, rezervacije in prevzem vstopnic

  • Obvezen prevzem brezplačnih vstopnic! Število mest je omejeno!
  • Rezervacija in prevzem vstopnic: info@domkulture.org / 041 360 399
  • Uradne ure: pon., tor. in pet. 10.00-12.00, sre. in čet.: 14.00-18.00.
Opozorilo
​Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede prebolelosti, cepljenosti in testiranosti (t.i. pogoj PCT ob predložitvi osebnega dokumenta).
Obvezno je nošenje zaščitnih mask (kirurških ali FFP2).