Naslovnica / Napovedi in obvestila / Objava božično-novoletnih voščil in čestitk na portalu Kamnik.info

Objava božično-novoletnih voščil in čestitk na portalu Kamnik.info

Ob bližajočih se božičnih ter novoletnih praznikih vam na portalu Kamnik.info tudi v letošnjem letu ponujamo možnost objave vašega voščila oz. čestitke, s katero se lahko tudi prek našega portala zahvalite vašim podpornikom, prijateljem, sosedom in poslovnim partnerjem, hkrati pa na ta način pripomorete tudi k nadaljnjemu, še boljšemu in še bolj zavzetemu delu našega portala

Predviden termin za objavo novoletnih čestitk je od 23. decembra 2017 do 6. januarja 2018, se pravi v času božično-novoletnih praznikov.

V primeru, da se tudi sami odločite za objavo vašega voščila na portalu kamnik.info bi vas prosili, če nam oblikovano čestitko, na e-mail: urednistvo@kamnik.info, pošljete najkasneje do 22. decembra 2017, v kolikor pa le-te še nimate pripravljene, pa vam jo lahko, na podlagi vašega gradiva, podatkov oz. želja, lahko pripravimo in izdelamo tudi mi.

Cene objav se razlikujejo glede na velikost in obliko voščila, če pa bi vas objava vašega voščila oz. čestitke zanimala, pa nam pišite na e-mail: urednistvo@kamnik.info, da vam pošljemo ponudbo oz. cenik oglasnega prostora, če vam je lažje, pa nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 923 922.

Lep pozdrav in prijeten predpraznični čas!