Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo o možnosti PCR testiranja pri Domu kulture Kamnik

Obvestilo o možnosti PCR testiranja pri Domu kulture Kamnik

Zaradi povečanega števila PCR testiranj pri Zdravstvenem domu Kamnik je PCR testiranje s predhodnim pozitivnim hitrim testom možno tudi na točki za hitro testiranje pri Domu kulture Kamnik.

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik je v sodelovanju z Občinskim štabom Civilne zaščite Kamnik zaradi povečanega števila PCR testiranj pri zdravstvenem domu omogočil PCR testiranje s predhodnim pozitivnim hitrim testom tudi na lokaciji hitrega testiranja ob Domu kulture Kamnik. Od ponedeljka, 17. januarja 2022, dalje lahko vsi, ki so se doma ali pri delodajalcu samotestirali in imajo pozitiven rezultat, pridejo nenaročeni na PCR test na mesto odvzema brisov hitrega testiranja pri Domu kulture Kamnik, ki ga izvaja Zdravstveni zavod Zdravje.

S seboj morate imeti zdravstveno kartico, osebno izkaznico in pozitiven test v fizični obliki, ki mora biti obvezno vložen v plastično vrečko, saj ga bo Zdravstveni zavod Zdravje na mestu odvzema ustrezno zavrgel. Na PCR testiranje se ni potrebno predhodno naročiti.

Termini odvzema do 11. februarja 2022 so:

  • vsak ponedeljek od 8. do 12. ure,
  • vsaka sreda od 15. do 19. ure,
  • vsak petek od 14. do 18. ure.

Tisti, ki imajo bolezenske znake, nimajo pa opravljenega hitrega testa, se morajo na PCR test še vedno naročiti preko osebnega zdravnika ali preko koronamobi 051 642 922, in sicer od ponedeljka do nedelje med 7. in 10. uro. Naročene brise bomo kot do sedaj izvajali pri Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik.

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik