Naslovnica / NOVICE / Obvestilo o novem vhodu v policijsko postajo Kamnik

Obvestilo o novem vhodu v policijsko postajo Kamnik

Obveščamo vas, da se je s 1. junijem 2021 spremenila vstopna točka dostopa v policijsko postajo Kamnik. Glavni vhod za vse občane in stranke se je namreč trajno prestavil na vzhodno stran objekta, tako da se bo  v policijsko postajo Kamnik dostopalo z večjega občinskega parkirišča.

Občina Kamnik, kot lastnica objekta, in Policija sta zaključili dolgo pričakovani projekt zamenjave vhoda in nove sodobne dežurne sobe, ki bo vsem tako uporabnikom kot zaposlenim omogočil lažji in varnejši dostop do storitev policije.

Ob izgradnji novega vhoda nismo pozabili niti na najranljivejše skupine ljudi. Posebna pozornost in uporabnost, ko gre za dostop do storitev je bila s klančino in prilagoditvijo notranjih prostorov (avla, toaletni prostor) namenjena tudi njim.

Hkrati vas moramo seznaniti še, da nov vhod in nova dežurna soba ne bosta edina novost, ki je bomo deležni v mesecu juniju. Nekje sredi tega meseca se pričakuje, da bo izbrani izvajalec občine Kamnik pričel z deli energetske obnove objekta (strehe, fasade…). Ta je bila glede na sedanje stanje objekta potrebna že vrsto let. V tem času se bo stavba policijske postaje odela v gradbeni oder, okolica pa delno spremenila v gradbišče. Za varne dostope in morebitne spremembe boste pravočasno obveščeni.

V tem času bo delovanje in dostop do storitev policijske postaje Kamnik potekalo nemoteno!

Aleksander Perklič,
komandir PP Kamnik