Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo o spremembi režima v ambulanti Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Kamnik

Obvestilo o spremembi režima v ambulanti Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Kamnik

Z namenom zmanjševanja možnosti širjenja okužbe na ostale bolnike in na osebje, smo  spremenili režim sprejemanja bolnikov v ambulanti nujne medicinske pomoči. 

Vstop je sedaj možen zgolj skozi zunanji vhod, kjer je potrebno na vhodu pozvoniti. Nato ga bo po osnovnem odvzemu podatkov o razlogu prihoda in epidemioloških podatkov, osebje spustilo v prostore nujne medicinske pomoči, a brez nepotrebnih spremljevalcev – v primeru otroka ali medicinske potrebe (starejše, obnemogle osebe) v spremstvu ene zdrave osebe, sicer pa je dovoljen zgolj bolniku brez spremljevalcev.

Še vedno veljajo navodila, da ob sumu na okužbo s koronavirusom ostanemo doma in pokličemo osebnega zdravnika, ob odsotnosti pa na doslej objavljeni številki.

Zdravstveni dom Kamnik

Kako ravnati v primeru suma okužbe s koronavirusom

Če sumite, da ste zboleli zaradi okužbe s koronavirusom, vas prosimo, da ne prihajate in ne vstopate v Zdravstveni dom, ampak pokličite po telefonu svojega osebnega zdravnika, ob njegovi odsotnosti pa 01 8318 600 ali 01 8318 715.

Prejeli boste navodila za ukrepanje in v primeru upravičenega suma usmeritev v najbližjo vstopno točko za potencialno okužene bolnike.

X