Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo: Odpiralni čas Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik od 18. maja 2020 dalje

Obvestilo: Odpiralni čas Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik od 18. maja 2020 dalje

Od 18. maja 2020 dalje enoti v Kamniku in Komendi prehajata na poletni obratovalni čas. Enoti v Šmarci in Motniku ostajata zaprti. Potujoča knjižnica zaenkrat še ne vozi. Knjižnica bo po tem urniku poslovala do preklica ukrepov zaradi epidemije novega koronavirusa.

Urnik je naslednji:

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik, enota Kamnik, Ljubljanska cesta 1

Ponedeljek, torek, sreda od 13h do 19h

Četrtek in petek od 9h do 15h

Sobota: zaprto

Krajevna knjižnica Komenda, Glavarjeva c. 37

Ponedeljek, torek  od 13h do 19h

sreda in četrtek: zaprto

petek od 9h do 15h

sobota: zaprto

Prosimo vas, da v knjižnico vstopate z zaščitno masko in da upoštevate oznake ter navodila. Pri vhodu si razkužite roke. Pri enem pultu vračate gradivo, pri drugem pa si ga izposodite, ker tako ločujemo gradivo, ki prihaja v knjižnico, od gradiva, ki je izposojeno. Vrnjeno gradivo damo v karanteno za sedem dni.
Gradivo si zaenkrat lahko izposodite le pri pultu po predhodnem naročilu. Naročite lahko največ 5 enot gradiva naenkrat.

Naročate lahko

  • po telefonu: 01 831 12 17  – Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik, 01 834 32 98 – Krajevna knjižnica Komenda,
  • po spletu, v aplikaciji Moja knjižnica. Če ste pozabili svoje geslo za dostop do aplikacije Moja knjižnica, ga lahko ponovno nastavite TUKAJ.
 Za dodatne informacije ali morebitne nejasnosti pokličite na zgornji telefonski številki. Z veseljem bomo pomagali.
Zahvaljujemo se vsem bralcem in bralkam za dosedanje razumevanje, besede podpore in veselja, da je spet omogočena izposoja gradiva, pa čeprav v drugačnih pogojih.
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik