Naslovnica / Napovedi in obvestila / Obvestilo: Pridite na Glavni trg po brezplačen svež kruh

Obvestilo: Pridite na Glavni trg po brezplačen svež kruh

Zaradi odpovedi današnjega zadnjega dne 47. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine je organizatorju prireditve, Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik, ostalo približno 100 kilogramov svežega kruha, ki so ga naročili za pogostitev udeležencev povorke, ki pa žal odpade.

Ker se hrane, še posebej pa ne kruha, ne meče stran, so se na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik odločili, da kruh podarijo someščanom.

Zato bodo danes od 10:30 dalje v prostoru ob Glavnem trgu kruh podarjali mimoidočim oz. vsakemu, ki ga bo prišel iskat. Kruh bodo delili toliko časa, dokler ga ne zmanjka, zato je najbrž najbolje, da kar pohitite.

 

Žal je bil današnji, zaključni dan 47. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine včeraj odpovedan zaradi slabe vremenske napovedi, kar se je, glede na današnje vreme, izkazalo za povsem pravilno odločitev oz. kot so organizatorji zapisali v sporočilu za javnost: »Za ta skrajni ukrep smo se odločili zaradi prevelikega tveganja, saj obiskovalcem, nastopajočim in udeležencem povorke ne moremo zagotoviti minimalnih standardov za izvedbo kvalitetne prireditve.”