Naslovnica / NOVICE / Odprtje novega uvoza proti Snoviku

Odprtje novega uvoza proti Snoviku

Potok, 13. 3. 2015 – Danes popoldan je bil, v sklopu prireditev ob počastitvi občinskega praznika, z manjšo slovesnostjo in blagoslovom, v Potoku v Tuhinjski dolini tudi uradno odprt nov uvoz na cesti, ki z regionalke vodi proti vasi Snovik.

Gre za novo, domala nujno pridobitev, ki je bila načrtovana že kar nekaj časa, po vseh zapletih ter tudi precejšnjih stroških, ki so bili povezani z odkupom zemljišč in gradnjo novega uvoza, pa je bila realizirana konec prejšnjega leta.

uvoz-snovik11

Na manjši priložnostni slovesnosti, ki so jo s svojim nastopom poživili mladi harmonikar Matej Traven ter Otroški pevski zbor OŠ Šmartno v Tuhinju, so zbranim krajanom in gostom spregovorili župan Marjan Šarec, direktor Term Snovik Ivan Hribar ter predsednik KS Srednja vas Damjan Zdovc, vse skupaj pa je »požegnal« župnik Simon Lorber iz župnije sv. Martina v Šmartnem v Tuhinju.

uvoz-snovik321

Dela na novem uvozu je izvedlo podjetje CVP inženiring d.o.o., vrednost investicije, brez odkupa zemljišč, pa je znašala približno 250.000 evrov.

X