Naslovnica / Črna kronika / Okajeno in razposajeno občanko so policisti odpeljali na iztreznitev
Simbolična fotografija

Okajeno in razposajeno občanko so policisti odpeljali na iztreznitev

Pijansko razgrajanje ni nikomur povšeči, zato morajo policisti občasno kakega preveč razgretega občana, ali občanko, odpeljati tudi na iztreznitev, tako kot so to prejšnji teden storili z občanko, ki je okajena razgrajala na Ljubljanski cesti v Kamniku. Seveda pa to ni bila edina policijska intervencija v minulem tednu, saj so se kamniški policisti in policistke, med drugim, morali ubadati še z nekaj prometnimi nesrečami ter poškodovanji vozil.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 23.05. do 29.05.2016)

Okajena občanka kršila javni red in mir
23. 5. 2016 – Policisti so bili poslani na Ljubljansko cesto v Kamniku, kjer je v bližini stanovanjskih blokov alkoholizirana občanka kršila javni red in mir. Ali je ob tem morda prepevala tudi nespodobne pesmi, policisti, ki so z njo opravili pogovor, sicer ne poročajo, so jo pa morali večkrat pozvati, da naj s svojim početjem preneha. Ker pa okajena občanka ni pokazala volje, da bi prenehala razgrajati, pričakovati pa je bilo, da bo s tem tudi nadaljevala, so jo policisti odpeljali na pridržanje do iztreznitve ter ji za svoje storitve izdali tudi račun v obliki globe, s katero bi bilo najbrž moč plačati kar nekaj rund.

Prometna nesreča na obvoznici
23. 5. 2016 – Na kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče. Na kraju so policisti ugotovili, da je povzročitelj prometne nesreče vozil osebni avtomobil z neprilagojeno hitrostjo in zaradi tega trčil v vozilo katerega je pred njim pravilno vozila voznica. V tem trenutku je iz nasprotne smeri pripeljal še tretji voznik, ki se je trčenju poskušal ogniti, vendar je pri tem trčil v obcestno ograjo. V prometni nesreči je voznica zadobila telesne poškodbe in je sama iskala zdravniško pomoč, nastala pa je tudi materialna škoda v višini kakih 3.500 eurov. 18-letnemu vozniku, ki je povzročil nesrečo, pa so policisti izdali globo.

Prometna nesreča v krožišču pri Qlandiji
24. 5. 2016 – Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo v krožnem križišču pri Qlandiji, kjer je, zaradi nepravilnega razvrščanja enega izmed voznikov, prišlo do trčenja med voznikoma dveh osebnih avtomobilov. Policisti bodo po zbranih obvestilih povzročitelju izdali plačilni nalog.

Tolovaja preluknjala gume in razbila stekla na avtomobilu
24. 5. 2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani k stanovanjski hiši v Kamniku, kjer je prišlo do poškodovanja vozila. Na kraju so policisti ugotovili, da sta dva, zaenkrat še neznana storilca prišla do parkiranega vozila pred stanovanjsko hišo, kjer je en izmed njiju z ostrim predmetom predrl vse štiri pnevmatike na vozilu, drugi pa je razbil vsa stekla na vozilu, nakar sta oba zbežala. Policisti zbirajo obvestila in bodo na okrožno tožilstvo v Ljubljani podali kazensko ovadbo.

Droga v Komendi
25. 5. 2016 – Policisti so imeli na območju Komende v postopku mlajšega občana, ki so mu zasegli zvitek z rjavo snovjo, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Zvitek s snovjo bodo poslali v analizo in nato ustrezno ukrepali.

Tatvina denarnice v Qlandiji
25. 5. 2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v trgovski center Qlandija, kjer je bila občanu odtujena denarnica. Z razgovori je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec oškodovancu odtujil denarnico v kateri je imel dokumente in nekaj gotovine. Po zbranih obvestilih bodo policisti na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Motoristu odvzela prednost
26. 5. 2016 – Na Šolski cesti v Kamniku je prišlo do prometne nesreče v kateri je voznica osebnega avtomobila pri zavijanju levo v križišču odvzela prednost vozniku motornega kolesa, kateri je pri tem trčil v njeno vozilo in padel po vozišču. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan na preventivni pregled na UBKC. Nastala je materialna škoda, povzročiteljici pa je bila izdana globa.

Poškodovanje vozila na parkirišču pri Stahovici
27. 5. 2016 – Policisti so bili poslani na makedamsko parkirišče v Stahovici, kjer je prišlo do poškodovanje vozila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat še neznani voznik neznanega vozila pri vožnji po parkirišču poškodoval parkirano vozilo oškodovanca in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Nastala je materialna škoda za cca. 1.000 eurov. Policisti bodo po zbranih obvestili ustrezno ukrepali.

Vinko za volanom
28. 5. 2016 – Policisti so imeli v postopku voznika, pri katerem je obstajal sum, da vozi pod vplivom alkohola. Z njim so opravili preizkus alkoholiziranost in ugotovili, da je dejansko vozil pod vplivom alkohola. Zoper njega sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

Prometna nesreča v Kamniški Bistrici
29.05.2016 – Na PP Kamnik se je zglasil državljan Nemčije, ki je povedal, da je bil z osebnim avtomobilom udeležen v prometni nesreči v Kamniški Bistrici. Z razgovori je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prometne nesreče med dvema voznikoma, ki pa sta se že na kraju sama dogovorila o prometni nesreči in izpolnila evropsko poročilo tako, da obravnave nista potrebovala.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve