Naslovnica / Napovedi in obvestila / Opozorilo lastnikom psov: V Kamniku naj bi nekdo nastavljal zastrupljene pasje vabe

Opozorilo lastnikom psov: V Kamniku naj bi nekdo nastavljal zastrupljene pasje vabe

Pred dnevi se je na spletnih omrežjih razširila informacija, da naj bi neznanec v Kamniku nastavljal zastrupljene vabe.

Opozorilo lastnika psa, ki je odkril zastrupljeno pasjo hrano.

Opozorilo lastnika psa, ki je odkril zastrupljeno pasjo hrano.

Lastniki psov, ki po svoje štirinožne ljubljenčke sprehajate po Kamniku opozarjamo, naj bodo med sprehajanjem psov nekoliko bolj pozorni, saj več občanov opozarja na najdbe domnevno zastrupljenih vab, ki so bile opažene na različnih predelih mesta in njegovi okolici.

Briketi zmešani s steklom ter mleto meso s podganjim strupom naj bi bilo opaženo na Zikovi ulici, v bližini igrišča ter ob cesti iz smeri Podgorja proti centru oz. ob železniški progi od železniške postaje Kamnik proti gradu Zaprice.

Kot so sporočili bralci, naj bi lastniki psov že sami poskrbeli za odstranitev nevarnih vab, vendar vseeno nekoliko več previdnosti najbrž ne bo odveč.

Informacijo smo preverili tudi pri Policiji, vendar nam je Nataša Pučko, predstavnica za stike z mediji Policijske uprave Ljubljana sporočila, da policisti Policijske postaje Kamnik, prijave o domnevno zastrupljenih pasjih vabah še ni prejela.

 

X