Naslovnica / NOVICE / Otroci okrasili najlepšo kamniško ulico

Otroci okrasili najlepšo kamniško ulico

Danes dopoldne so otroci iz kamniških vrtcev in osnovnih šol s krasitvijo novoletnih drevesc na Šutni, skupaj s svojimi vzgojiteljicami in učiteljicami, pomagali okrasiti mesto, da bo v tem prednovoletnem času še bolj praznično in pravljično.

krasitev-sutne-2016-8

Otroci so okraske, ki so jih obesili na novoletna drevesa, vsak vrtec oz. šola, ki je sodeloval, je okrasil svojo novoletno drevo, izdelali sami, danes pa so jih obesili na smrekice, ki jih je priskrbel Zavod za turizem in šport v občini Kamnik.

krasitev-sutne-2016-7

Kdo je okrasil kako novoletno jelko si lahko med sprehodom po Šutni lahko preberete in ogledate sami, saj je vsako posamezno drevesce opremljeno z napisom, ki pripoveduje o tem kdo so njegovi krasitelji, ki so se na Šutni lahko okrepčali tudi s čajem.

krasitev-sutne-2016-18

Otroci so se s skrašenjem potrudili, da bo mesto, pred nocojšnjim prižigom novoletnih luči, še lepše, najbrž pa ne bo prav nič narobe, če zgledu otrok, vsak po svojih močeh in zmožnosti, prispevajo tudi odrasli oz. vsaj lastniki hiš in poslovnih prostorov v starem mestnem jedru.