Naslovnica / NOVICE / Otroci so na novoletnem bazarju priklicali tudi dedka Mraza

Otroci so na novoletnem bazarju priklicali tudi dedka Mraza

Središče Kamnika je včeraj popoldne, že deveto leto zapored, znova zaživelo v znamenju tradicionalnega novoletnega bazarja Vrtca Antona Medveda, otroke, ki so v spremstvu staršev preplavili Glavni trg, pa je razveselil tudi dedek Mraz.

Zaposleni v Vrtcu Antona Medveda Kamnik so na stojnicah pripravili praznični bazar oz. novoletno tržnico, na kateri je bilo moč tudi letos najti živopisno ponudbo raznovrstnih, ročno izdelanih daril, ki bodo v prihodnjih dneh razveselila svoje nove lastnike, izkupiček prazničnega sejmarjena pa bo dobrodošlo obogatil Sklad vrtca.

Najmlajši obiskovalci so se pozabavali tudi ob glasbeni pravljici »Gumbek za srečo«, ki jo je pripravila gledališka skupina Vrtca Antona Medveda Kamnik, seveda ob neobhodnem sodelovanju mladih pevcev iz otroškega pevskega zbora.

Zbrane obiskovalce prireditve sta pozdravila mag. Liana Cerar, ravnateljica Vrtca Antona Medveda Kamnik in podžupan Igor Žavbi, slavnostni govornik pa je bil, kot je običajno ob tovrstni priložnostih, stari, dobri dedek Mraz.