Naslovnica / Črna kronika / Padel z lestve in umrl

Padel z lestve in umrl

Lumpi tudi v dopustniškem času ne počivajo, zato so imeli kamniški policisti kar nekaj dela tudi v preteklem tednu. Kot kaže imamo v kamniškem koncu sovražnika avtomobilov, saj sta bila, oba z ostrim predmetom, v preteklem tednu poškodovana kar dva. V preteklem tednu je bilo tudi par prometnih nesreč, pretekli teden, pa je bil, žal, usoden za nesrečnika, ki je padel z lestve ter se pri tem tako poškodoval, da je zaradi posledic padca kasneje umrl v bolnišnici.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 3. 8. 15 do 9. 8. 15)

Ukradel kabel
4. 8. 2015 – Policisti so obravnavali vlom na Fužinah. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do objekta, nasilno vstopil v objekt in odtujil električni kabel. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 200 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Znesel se je nad avtomobilom
4. 8. 2015 – Policisti so na Perovem obravnavali poškodovanje vozila. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do vozila in ga poškodoval z neznanim ostrim predmetom. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vlom v Lanišah
5. 8. 2015 – Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na Lanišah. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do objekta, nasilno vstopil v objekt in pregledal notranjost. Odtujil ni ničesar. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 50 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Umrl zaradi padca z lestve
7. 8. 2015 – Policisti so bili obveščeni o dogodku, kjer je oseba padla z lestve pri čemer se je hudo poškodovala in je bila odpeljana z reševalnim vozilom na UKC Ljubljana, kjer pa je zaradi hudih poškodb umrla. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dogodka so policisti ugotovili, da je tuja krivda izključena. O dogodku bodo poslali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča
7. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega vozila zaradi nepravilne strani vožnje trčil v vozilo, katero je pravilno pripeljalo nasproti. V nesreči ni bil nihče poškodovan povzročitelja pa so izdali plačilni nalog.

Trk zaradi prekratke varnostne razdalje
9. 8. 2015 – Policisti so obravnavali  prometno nesrečo na cesti Stahovica – Kamniška Bistrica. Na kraju so ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji .V nesreči ni bil nihče poškodovan, povzročitelja pa so izdali plačilni nalog.

Za 2.000 evrov škode na avtu
9. 8. 2015 – Policisti so na parkirišču spodnje postaje gondole v Kam. Bistrici obravnavali poškodovanje vozila. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do vozila in ga poškodoval z neznanim ostrim predmetom. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 2.000 evrov škode Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

 

Podatke za kroniko je posredoval Dušan Hočevar, pomočnik komandirja PP Kamnik