Naslovnica / NOVICE / PGD Šmarca je osnovni šoli Marije Vere doniralo prenosni računalnik

PGD Šmarca je osnovni šoli Marije Vere doniralo prenosni računalnik

Da bi vsem učencem osnovne šole zagotovili možnosti za izobraževanje na daljavo, je OŠ Marije Vere z veseljem priskočilo na pomoč tudi Prostovoljno gasilsko društvo Šmarca, ki je omenjeni šoli v  ta namen kupilo in dostavilo prenosni računalnik, pripravljen za delo od doma.

Osnovna šola Marije Vere je na svoji spletni strani objavila prošnjo za donacijo računalniške opreme, saj so v šoli ugotovili, da imajo nekateri učenci doma premalo zmogljive računalnike, da jih nekateri sploh nimajo, ali pa si morajo le-te deliti z ostalimi družinskimi člani.
Vodstvo PGD Šmarca je bilo zato zelo hitro enotno, da je potrebno šoli pomagati, saj je to šola, ki jo obiskuje tudi vsa mladina iz Šmarce. Gasilci iz Šmarce se namreč zavedamo, da ne gre samo za to kaj in kje boš kaj dobil, ampak tudi kje in kako lahko pomagaš in doprineseš k skupnosti. To smo dokazali tudi že v preteklosti še posebej v izrednih situacijah podobnih, kot je trenutna.
Prepričani smo, da so poleg PGD Šmarca, ki je prostovoljno gasilsko društvo tudi drugi posamezniki, podjetja ali organizacije, ki lahko v svojem okolju pomagajo šolam in njihovim učencem, kljub temu, da mnogi že pomagate in stojite ob strani mnogim na različnih področjih.
Mitja Šarec,
poveljnik PGD Šmarca

PGD Šmarca je OŠ Marije Vere doniralo prenosni računalnik znamke Lenovo ThinkPad T450.